Lányok! Nektek egy egszerű srác szóba sem jöhet? Csak akkor ha van sok sok buli meg bazinagy ismerettségi kör, menő arcok, állandó nyüzsgés stb?
Figyelt kérdés
Egy jóképű magas izmos, ámde kicsit felnőttesebben
gondolkodó srác aki nem járkál bulikba nincsen 2000 haverja max 1-2 közeli barátja. Nem iszik alkoholt nem drogozik, dolgozik reggel 8-tól délután 5 ig utána meg a ház körül tevékenykedik,javítgat. És hétvégére meg tervezne valami közös programot pl vacsora mozi stb..Egy ilyen srác az unalmas és nem kell már senkinek?
2013. okt. 27. 16:29
21/28 anonim válasza:
Ugyan ez elmondható a fiúkról is, nem gondolod? Mind normálisa barátnőt keres, aztán meglátnak egy cicababát, már csorgatják a nyálukat és átváltanak pincsikutya üzemmódra.
22/28 A kérdező kommentje:
Van egy ide kapcsolódó videó főleg 0:30 tól nézzétek.
2013. okt. 27. 17:22
24/28 anonim válasza:
Nekem abszolut megfelelne :) inkabb taszitansk a nonstop bulizo drogozo es 20ezer embert ismero sracom
26/28 anonim válasza:
# 21:
Egy belül üres cicababára, csak a belül üres kandúrok csapnak le... Én konkrétan az ilyen lányokra megvetéssel nézem és rosszabb esetben ki is nevetem őket.
27/28 anonim válasza:
Na, egy részeg Dopeman bas.zdmegolós okoskodás kellett ide :D Kérdező, te tényleg olyan vagy, mint amit leírtál? :D Csak mert ez a pö..csfej nagyon nem a te stílusod kéne hogy legyen.
28/28 A kérdező kommentje:
Utálom én is de ebben az egyben igazat kell adnom neki...
2013. okt. 27. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!