Lányok! Ezek elég egyértelmű jelek tőletek?
Figyelt kérdés
Hali,
tegnap voltam egy buliban ahol talalkoztam egy csajjal vagyis az elején mikor megláttam akkor ő is nézett nagyon (mintha ismernénk egymást, ment el előttem és visszafordult) aztán továbbment, majd többször láttam és a tekintetünk mindig összefutott /legtöbbször csak azt láttam hogy megy valamerre és nézett mindig a szeme sarkából is még/
Elég egyértelműek ezek a "jelek" szerintetek merjek lépni valamit? :D
Normális válaszokat, Köszönöm!
2013. okt. 27. 08:40
3/5 anonim válasza:
Lépj, ha nem tetszenél neki nem nézne. :) 23/N
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Következő buliban akkor megpróbálok beszélgetni vele! :D
2013. okt. 27. 09:04
5/5 anonim válasza:
Merd mexólítani,mondd meg neki,hogy tetszik! Kérdezd meg Tőle,hogy van-e kedve beszélgetni egy séta közben,vagy egy kóla vagy mittomén mi mellett ha rosszabb idő van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!