Péntek este egy buliba táncoltam egy fiúval, akivel egy suliba járok és eléggé bejön, viszont nem tudom, hogy én is bejövök-e neki, elvégre sötét volt és ittasan még egy bányarémmel is táncol az ember nem?!
hát ez elég ciki helyzet... magadat járatod le, hogy csak így odadobod magad egy részeg fiúnak.
szerintem ha tetszel neki, akkor ő fog lépni. mivel biztos leesett neki a tánc közben, hogy neked nagyon bejön. ha nem lép, akkor így jártál sajnos, mert ezek szerint nem tetszel neki. max egy próbát megérne még az, ha majd suliba ráköszönnél és ha udvariasan fogadja akkor elkezdhetnél vele dumálni hogy jól érezte-e magát péntek este, stb. de ne legyen nagyon erőltetett, ha ő nem érdeklődik vissza feléd, ne erőltesd mert csak még kínosabb lesz a szitu. ebből látni fogod, hogy bejössz-e neki vagy sem.
nem dobta oda magát senkinek.. csak táncoltak.
szerintem tedd azt amit az első írt, bár így hogy észre sem vett.. picit egyértelmű a dolog:S ne reménykedj sokat szerintem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!