Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet tudatni egy csajjal, aki haverod vmennyire h bejön neked? De én a jelekre gondolok, nem pedig arra h kimondja az ember. :D De fordítva is kérdezhetném h mika jelek.
Határozottan,célszerűen,erélyesen,bátran,gálánsan,elbűvölően,ambíciózusan,agilisen,megnyerően.
Oktatófilm: http://www.youtube.com/watch?v=1Qo69jNx6hU 1:20-tól
00:35
durván magamra ismertem... "néha kívánom hogy ne szeretném úgy" pontosan ez van velem is...
Osztálytársam, és nagyon szerelmes vagyok bele, de tudom hogy nem nagyon van nála esélyem meg amúgyis... És az fáj a legjobban hogy nem tudom nem szeretni, megfogadom hogy nem beszélek vele de nem bírom ki... És jóba vagyunk...
Borzalmas, nagyon borzalmas...
Nem lehet őszintén beszélni, mert akkor biztos hogy elmenekül. Lassanként adagold be. Bánj vele kedvesen, de ugrasd is néha. Mosolyogj mindig. Szemezz vele, légy jó társaság, vidítsd fel. Hívd el valahová, mozizni, vagy csak séta..
Ezekből tudni fogja, majd ha látod hogy neki is bejössz (látni fogod, az biztos, ha mindig elmegy veled ha hívod pl, vagy ha már ő is keresni fogja a társaságod), akkor a sokadik kettesben eltöltött programon (látni fogod hogy mikor érkezett el az idő, de szerintem minimum 5) beszélj neki romantikusan, aztán ha látod rajt, hogy akarja, csókold meg.
Vagy legvégső esetben valld be neki, hogy szereted, addigra már úgyis rég tudni fogja abból, hogy a társaságát keresed, szemezel vele, mosolyogsz rá, és nem fogja hidegzuhanyként érni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!