Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Nektek egy egszerű...

Lányok! Nektek egy egszerű srác szóba sem jöhet? Csak akkor ha van sok sok buli meg bazinagy ismerettségi kör, menő arcok, állandó nyüzsgés stb?

Figyelt kérdés

Egy jóképű magas izmos, ámde kicsit felnőttesebben

gondolkodó srác aki nem járkál bulikba nincsen 2000 haverja max 1-2 közeli barátja. Nem iszik alkoholt nem drogozik, dolgozik reggel 8-tól délután 5 ig utána meg a ház körül tevékenykedik,javítgat. És hétvégére meg tervezne valami közös programot pl vacsora mozi stb..Egy ilyen srác az unalmas és nem kell már senkinek?

2013. okt. 27. 16:29
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Lakhatást is tudnék biztosítani :D Minden reggel elvinném őt is dolgozni kocsival ha nincs neki vagy suliba ha tanul ha meg sehova akkor meg otthon várhatna az elkészített vacsorával :D
2013. okt. 27. 16:37
 12/28 anonim ***** válasza:

Ennél komplexebb ez az egész kérdéskör. Gyakorlatilag így, amit leírtál, sok lánynak bejönne... csak azok a fránya részletek. Ott nem szoktak smakkolni a dolgok valamiért.

Én nem ilyen vagyok, viszont én is absztinens vagyok, nem dohányzom, hamarosan mérnök leszek, de nincs saját lakásom, sem autóm viszont szabadidőm akadna. 25 évesen....

2013. okt. 27. 16:42
 13/28 anonim ***** válasza:
Nálam már csak a hasonló srácok jöhetnek szóba, de az én korosztályomban még "nagymenők" vannak többségben, úgyhogy így elég nehéz.
2013. okt. 27. 16:43
 14/28 anonim ***** válasza:
Én ilyen pasit keresek már régóta. :)
2013. okt. 27. 16:45
 15/28 anonim ***** válasza:

Az én egyik osztálytársam meg minden nap bulizik, részegeskedik, jó partiarc, nem is az az összeszakadt testalkatú, mégsincs barátnője. Fogjátok fel hogy mindenkinek van ízlése a férfiak terén, ugyanúgy ahogy nekünk is vannak a nők terén. Ne érezd magad rosszul mert a jelenlegi ismertségi körödben senkinek sem vagy az esete. Amúgyképpen meg igaza van az egyik hozzászólónak, az unalmas embereket sem szeretik a lányok.

18/f

2013. okt. 27. 16:50
 16/28 anonim ***** válasza:
Én nekem egy egyszerű srác kell, mert én is egyszerű lány vagyok. Így nincs kivetni valóm.
2013. okt. 27. 16:58
 17/28 anonim válasza:
szerintem egy sràc legyen inkàbb "unalmas", mint bulizos, meg lehessen bizni benne, ne k.urvàzzon. Az fönyeremény, ha nincs cigi, pia, viszont az idöbeosztàsàn variàlnék, ha lehet:)
2013. okt. 27. 16:59
 18/28 anonim ***** válasza:
Ha ennyi ilyen lány teng-leng ezen az oldalon, akkor hol vagytok a valóságban?
2013. okt. 27. 17:12
 19/28 anonim ***** válasza:
Hát, megmondom őszintén, én az ellenkeződet szeretem. Bocsi. De ettől még ne általánosíts, én csak egy idióta lány vagyok a sok közül.
2013. okt. 27. 17:15
 20/28 A kérdező kommentje:
Jaja elég sokan mondják itt hogy ilyen meg olyan megbízható srác kell nekik közben meg nap mint nap látom ahogy "kisfiúnak kikiáltott kislányokkal sétafikálnak...
2013. okt. 27. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!