Lányok! Nektek egy egszerű srác szóba sem jöhet? Csak akkor ha van sok sok buli meg bazinagy ismerettségi kör, menő arcok, állandó nyüzsgés stb?
Egy jóképű magas izmos, ámde kicsit felnőttesebben
gondolkodó srác aki nem járkál bulikba nincsen 2000 haverja max 1-2 közeli barátja. Nem iszik alkoholt nem drogozik, dolgozik reggel 8-tól délután 5 ig utána meg a ház körül tevékenykedik,javítgat. És hétvégére meg tervezne valami közös programot pl vacsora mozi stb..Egy ilyen srác az unalmas és nem kell már senkinek?
Ennél komplexebb ez az egész kérdéskör. Gyakorlatilag így, amit leírtál, sok lánynak bejönne... csak azok a fránya részletek. Ott nem szoktak smakkolni a dolgok valamiért.
Én nem ilyen vagyok, viszont én is absztinens vagyok, nem dohányzom, hamarosan mérnök leszek, de nincs saját lakásom, sem autóm viszont szabadidőm akadna. 25 évesen....
Az én egyik osztálytársam meg minden nap bulizik, részegeskedik, jó partiarc, nem is az az összeszakadt testalkatú, mégsincs barátnője. Fogjátok fel hogy mindenkinek van ízlése a férfiak terén, ugyanúgy ahogy nekünk is vannak a nők terén. Ne érezd magad rosszul mert a jelenlegi ismertségi körödben senkinek sem vagy az esete. Amúgyképpen meg igaza van az egyik hozzászólónak, az unalmas embereket sem szeretik a lányok.
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!