Ti is ellenségesek lennétek velem emiatt?
Sziasztok!
23 éves srác vagyok és hát valahogy úgy alakultak a dolgok, hogy jobban kijövök egy 14-16 év körüli lánnyal, mint az idősebbekkel. Legutóbb egy 14 éves, formás, fejlett lánnyal smároltam, bár folytatás nem lett belőle, valahogy ez is csak megerősített, hogy milyen jó ez a fiatalabb korosztály, izgatóak, játékosak, huncutok, perverzek és nyitottak, kiváncsiak még, nem olyan fapofák és nem is túl komolyak, merevek. Az ember fiatalabbnak is érzi magát velük. Sokan csak a kor alapján már egy gonosz embert látnak bennem emiatt, így kénytelen vagyok titkolni, egy jó barátomnak szoktam csak mesélni erről, ő legalább nem ítél el, tök természetesnek tartja ezt.
Hát, azok után, hogy a barátnőm 30 éves exét láttam 14 éves kislánnyal smárolni... nem nem tekintenék rád ellenségként...
Ahogy érzed barátom, ahogy érzed.
Nem, de nem barátkoznék ennyire éretlen 23 évessel.
Téged minősít, ha gyerekekkel értesz csak szót.
Ez nem normális. Tudod, az ilyenekből lesznek azok az aberrált 30-40 évesek, akik még akkor is képesek lennének megdugni egy 14 éves kislányt. 23 vagy, és ha már most azt mondod, hogy fiatalabbnak érzed magad velük, mint a korodbelieknél, akkor mi lesz később, 10 év múlva???
Szerintem csak azért vagy ilyen, mert könnyebb nekik tenni a szépet, nem úgy mint a felnőtt nőknek, akik már átlátnak a szitán.
A Narutoban Orochimaru is igen sok időt töltött a fiatal kis Uchiha fiúcskák közelében.
Sasukera meg ki is jelentette, hogy kell neki a teste.
Na meg egyszer egy nőnek a testébe rejtette bele a lelkét.
Ebbe belegondolva te sem vagy több Orochimarunál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!