Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ti képesek lennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti képesek lennétek éveken keresztül teperni egy laza kapcsolatért vagy egy kis szexért?

Figyelt kérdés
Tehát képesek lennétek-e éveken keresztül írogatni egy lánynak, csak azért, hogy egy kicsit jól érezzétek magatokat vele (közben nincs senkivel komoly kapcsolatotok)?
2013. okt. 6. 19:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha már éveken keresztül tepernék akkor nem csak szexet akarnék a lánytól hanem komoly kapcsolatot...
2013. okt. 6. 19:44
 2/15 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem ott már nem a kapcsolat a fő cél, hanem egyszerűen barátkozás. Persze nem ismerem a srácot, de én egy évig még egy komoly kapcsolat céljából se tepernék.
2013. okt. 6. 19:45
 3/15 Sir Sarcasm ***** válasza:
63%
Én nem, de ettől függetlenül létezhet ilyen gyengeelméjű ember.
2013. okt. 6. 19:45
 4/15 A kérdező kommentje:
A "teperést" értsd úgy, hogy éveken keresztül időről időre egy internetes közösségi oldalon megkérdezed a lánytól, hogy lenne-e kedve találkozni veled. A lány viszont nem reagál neked semmit. Élőben ezzel a lánnyal viszonylag ritkán találkoztok, de ha találkoztok, akkor sem adódik rá lehetőség, hogy beszélgessetek, főleg azért, mert a lány erre nem as alkalmat, hanem kerül titeket.
2013. okt. 6. 19:47
 5/15 A kérdező kommentje:
Tehát szerintem nem kerül semmibe az, hogy ha valaki időről időre elküld valakinek egy üzenetet, hogy lenne-e kedve találkozni vele. Rajta kívül még 5-6 másik lánynak is elküldheti ugyanezt. A kérdés az, hogy ti, fiúk, megcsinálnátok-e ezt egy lánnyal, ha már jó ideje nincs senkitek, és ki vagytok éhezve egy kis hölgytársaságra?
2013. okt. 6. 19:51
 6/15 anonim ***** válasza:
73%
Ez nem teperés..néha bedobjuk a horgot hátha lesz valami, de ez nekünk nem fáradtság :D
2013. okt. 6. 19:52
 7/15 A kérdező kommentje:
Pontosan, ahogy mondod ...
2013. okt. 6. 19:54
 8/15 anonim ***** válasza:

Igen..én kb másfél évig irtam havi 2-3 üzit egy lánynak mert le akartam fektetni.

De mivel volt pasija,sosem jött el talizni velem,hiába fűzögettem.

Aztán egyszer pont fasirtban voltak amikor hivtam és eljött,le is fektettem.

2013. okt. 6. 19:58
 9/15 anonim ***** válasza:
Nem, de komoly kapcsolatért sem. Aki ilyet csinál, az nagyon nagy balek.
2013. okt. 6. 19:59
 10/15 A kérdező kommentje:
És ha nem lett volna barátja, akkor is csak le akartad volna fektetni, vagy akkor komolyabbat is akartál volna tőle?
2013. okt. 6. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!