Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti képesek lennétek éveken keresztül teperni egy laza kapcsolatért vagy egy kis szexért?
Figyelt kérdés
Tehát képesek lennétek-e éveken keresztül írogatni egy lánynak, csak azért, hogy egy kicsit jól érezzétek magatokat vele (közben nincs senkivel komoly kapcsolatotok)?2013. okt. 6. 19:43
1/15 anonim válasza:
Ha már éveken keresztül tepernék akkor nem csak szexet akarnék a lánytól hanem komoly kapcsolatot...
2/15 anonim válasza:
Szerintem ott már nem a kapcsolat a fő cél, hanem egyszerűen barátkozás. Persze nem ismerem a srácot, de én egy évig még egy komoly kapcsolat céljából se tepernék.
3/15 Sir Sarcasm válasza:
Én nem, de ettől függetlenül létezhet ilyen gyengeelméjű ember.
4/15 A kérdező kommentje:
A "teperést" értsd úgy, hogy éveken keresztül időről időre egy internetes közösségi oldalon megkérdezed a lánytól, hogy lenne-e kedve találkozni veled. A lány viszont nem reagál neked semmit. Élőben ezzel a lánnyal viszonylag ritkán találkoztok, de ha találkoztok, akkor sem adódik rá lehetőség, hogy beszélgessetek, főleg azért, mert a lány erre nem as alkalmat, hanem kerül titeket.
2013. okt. 6. 19:47
5/15 A kérdező kommentje:
Tehát szerintem nem kerül semmibe az, hogy ha valaki időről időre elküld valakinek egy üzenetet, hogy lenne-e kedve találkozni vele. Rajta kívül még 5-6 másik lánynak is elküldheti ugyanezt. A kérdés az, hogy ti, fiúk, megcsinálnátok-e ezt egy lánnyal, ha már jó ideje nincs senkitek, és ki vagytok éhezve egy kis hölgytársaságra?
2013. okt. 6. 19:51
6/15 anonim válasza:
Ez nem teperés..néha bedobjuk a horgot hátha lesz valami, de ez nekünk nem fáradtság :D
7/15 A kérdező kommentje:
Pontosan, ahogy mondod ...
2013. okt. 6. 19:54
8/15 anonim válasza:
Igen..én kb másfél évig irtam havi 2-3 üzit egy lánynak mert le akartam fektetni.
De mivel volt pasija,sosem jött el talizni velem,hiába fűzögettem.
Aztán egyszer pont fasirtban voltak amikor hivtam és eljött,le is fektettem.
9/15 anonim válasza:
Nem, de komoly kapcsolatért sem. Aki ilyet csinál, az nagyon nagy balek.
10/15 A kérdező kommentje:
És ha nem lett volna barátja, akkor is csak le akartad volna fektetni, vagy akkor komolyabbat is akartál volna tőle?
2013. okt. 6. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!