Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért ilyen kegyetlenek a mai...

Miért ilyen kegyetlenek a mai lányok?

Figyelt kérdés
Olyanokat kaptam már meg lányoktól, hogy én olyan ronda vagyok, hogy csoda lenne, ha hozzám szólna egy lány vagy, hogy nekem sosem lesz barátnőm ilyen külsővel vagy csa úgy kinevettek, amikor megláttak, illetve volt, hogy fogadásból talizott velem egy lány aztán csak a fb-n volt pofája megmondani, hogy engem rondána tart és csak fogadásból találkozott velem meg nyalt ott nekem, hogy helyes vagyok és a csók is csak megjátszott volt. Az a fura, hogy ez a sok fájdalmas, rossz dolog hiába gyötör és tett lelki ronccsá, egy félénk, visszahúzódó sráccá, ennek ellenére voltam már lánnyal, széppel is csókolóztam, ha szex sajnos nem is jött vele össze, és hát ezek a lányok meg egyáltalán nem azt éreztették velem, hogy én tényleg olyan csúnya srác lennék, hanem épp ellenkezőleg, sőt úgy éreztem, hogy ez a szép lány is ki akarta már provokálni, hogy végre csókoljam már meg. Pedig folyton azt lesem, hogy mikor jelzik már, hogy ronda vagyok, mert olyan hihetetlen, hogy van, akinek tényleg tetszem én is. Most is van egy lány, aki elég fura jeleket adott, rám mosolygott, sokszor szemeztünk, ő kezdte, én meg felfigyeltem ezekre a jelekre, aztán még meg is dícsért rajtam valamit, elég fura, mert ilyet velem nem szoktatk a lányok csinálni, főleg, akik rondának neveztek. A legtöbb lány amúgy sem vesz észre sem, mintha egy senki lenné, felőlük meg is halhatné ott az utcán, emberszámba sem vennének. Mégis vannak fura anomáliák időnként, a legfurább, hogy pont ilyen vonzó, aranyos lányok szokták adni nekem, ha nem is feltétlen nagyon szépek, de minimum átlagos szintet simán megütik, sőt elég fura, hogy ilyen tényleg szép, szerintem bármilyen fiút megkapó lányok is viselkedtek már úgy velem, még tőlem magasabbak is, ami miatt főle gnem tudom már hova tenni ezt az egészet, de mégsem tudom csak úgy elfelejteni, hogy biztos csak félreértettem valamit, mert túlságosan feltűnő jelek ezek. Például sétáltam az utcán és jött velem szemben egy szép lány, meglátott már távolabbról és egyből elkezdte simítgatni a haját és, amikor már elég közel szinte egymás mellett mentünk el, egymásre néztünk ő meg lefelé nézett, de úgy, mint aki hirtelen zavarba jött valami helyes gyerektől. Meg olyan is volt, hogy buszon lányok hátrafordultak és engem néztek, elmosolyodott az egyik, majd előlre fordult és valamit súgdolóztak rólam. Fura, hogy így viselkednek velem, ha egyszer ronda vagyok.
2013. okt. 26. 22:56
 1/10 anonim ***** válasza:
mert ronda vagy
2013. okt. 26. 22:57
 2/10 anonim ***** válasza:
51%
csak.
2013. okt. 26. 22:57
 3/10 anonim ***** válasza:
43%

Mi ebben a fura? Nem mindenkinek a külső számít, az meg , hogy kinek mi a szép, relatív.

Azok a lányok, akik ilyeneket tettek veled, szimplán r*hadékok, velük nem szabad törődni, mással is ilyenek. Koncentrálj ezekre a csinos, kedves lányokra, akik foglalkoznak veled, és nem megaláznak.

2013. okt. 26. 22:58
 4/10 anonim ***** válasza:
46%
Mikor tanulod meg már végre, hogy a szépség nem mérce?:D
2013. okt. 26. 22:59
 5/10 anonim ***** válasza:
Bunkó ge++el nem kell foglalkozni.Van még bőven normális ember
2013. okt. 26. 23:00
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem akarom most végigolvasni de van fb-n egy srác. Az üzenőfalán minden nap öngyilkossággal fenyegetőzik és a lányokat ócsárolja mekkora szemétládák, hogy nem akarnak vele járni és épp ezért nyírja ki magát.

Az lányismerősei fele pedig tükörben pózoló lájkvadász ribik vagy valami modell alkatú lány vagy egyéb olyan lányok vannak akik után kb mindenkinek csorog a nyála. Ezért annyit tudok kérdezni, biztos jó lányok ajtaján kopogtatsz?

Mert én még nem találkoztam ilyen gonoszkodó szemétláda lányokkal akik térdig gázolnak egy fiú lelkivilágába.

2013. okt. 26. 23:02
 7/10 anonim ***** válasza:
41%
Az ilyen kérdéseken úgy fel tudok háborodni......ez a válaszom.
2013. okt. 26. 23:02
 8/10 anonim ***** válasza:
35%
Talán nem cicababák között kéne keresgélni & nézelődni, hanem normális, értelmes lányoknál.
2013. okt. 26. 23:14
 9/10 anonim ***** válasza:

Egyszerű: Az az oka hogy kevés a lány, és sok a fiú, tehát a lányok körül vannak rajongva. Ezáltal megnő az arcuk, beképzeltek, flegmák és jellemtelenek lesznek, és merő szórakozásból azt küldenek el a halál fszára akit akarnak, csak hogy mutassák, ők megtehetik...elég undorító szokás, de a nők sajna ilyenek, ezért nem kell foglalkozni velük.

23:02, ezzel aztán baromi sokat segítettél neki...

23:14, az átlaglányok is pontosan ugyanilyenek.

2013. okt. 27. 03:51
 10/10 anonim válasza:

Óriási férfitöbblet van, simán megtehetik, hogy visszaéljenek a monopolhelyzetükkel. És látod, meg is teszik, egyszerű rosszindulatból, vagy unalmukban.

"Az ilyen kérdéseken úgy fel tudok háborodni......ez a válaszom."

Akkor ne olvasd őket, isten veled.

"Talán nem cicababák között kéne keresgélni & nézelődni, hanem normális, értelmes lányoknál."

Az olyanok már azelőtt elkelnek, hogy betöltik a huszonötöt. Marad a felszínes, pénzsóvár selejt, aki meg senkinek nem kell, max. a bulikirály helyimenőcsávóknak egy éjszakára.

2019. szept. 17. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!