Csajok levelezés egy igazi férfivel?
Minden rosszindulat nélkül az igazi férfi nem írja el a kiírt kérdését :) Mert alapos, megfontolt és precíz többek között :D
Másrészt meg az a másik igazság, hogy ezen az oldalon annyi lehetőség van ráírni bármelyik válaszra, nagyon érdekes lányokat, nőket lehet megismerni, szóval szerintem inkább növessz annyira tököt, hogy próbálkozol, és ha valóban normális férfi vagy, akkor válaszolni is fognak.
Nem értem, mi akadályoz ebben, és mi az a jó ok, amiért mindezt nem teszed meg.
24/F (bár én nem vagyok "igazi férfi", csak egy srác.)
Egy betű elírása, édes istenem. Anno helyesírási versenyt nyertem...de legyen, ba...a meg: férfival!
Sok okom van rá...
"Anno helyesírási versenyt nyertem."
Micsoda meglepetés.
Most jön az, hogy szépségversenyen is első lettél, sőt a BL döntőben rúgtál mesterhármast, kinevezett istenévé a Humbaba-törzs, nyertél 5 Oscart, 4 Grammy-t és 12szeres olimpiai bajnok vagy öttusában. Sőt nem mellesleg te vagy az NNHV (Nagy Nemzetközi Hazudozó Verseny) győztese is.
Mármint, kopj le? :D
(nem lehetett kihagyni :D )
Ez a kérdező kicsit a Biff-re emlékeztet a Vissza a Jövőbe trilógiából...
Ez a dumája "kopj fel" meg tisztára olyan mint Biff "csináljon úgy, mint a festék és menjen a fenébe" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!