Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csajok levelezés egy igazi...

Csajok levelezés egy igazi férfivel?

Figyelt kérdés
2013. okt. 26. 20:03
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Minden rosszindulat nélkül az igazi férfi nem írja el a kiírt kérdését :) Mert alapos, megfontolt és precíz többek között :D

Másrészt meg az a másik igazság, hogy ezen az oldalon annyi lehetőség van ráírni bármelyik válaszra, nagyon érdekes lányokat, nőket lehet megismerni, szóval szerintem inkább növessz annyira tököt, hogy próbálkozol, és ha valóban normális férfi vagy, akkor válaszolni is fognak.

Nem értem, mi akadályoz ebben, és mi az a jó ok, amiért mindezt nem teszed meg.

24/F (bár én nem vagyok "igazi férfi", csak egy srác.)

2013. okt. 26. 20:31
 22/33 A kérdező kommentje:

Egy betű elírása, édes istenem. Anno helyesírási versenyt nyertem...de legyen, ba...a meg: férfival!

Sok okom van rá...

2013. okt. 26. 20:35
 23/33 anonim ***** válasza:

"Anno helyesírási versenyt nyertem."

Micsoda meglepetés.

Most jön az, hogy szépségversenyen is első lettél, sőt a BL döntőben rúgtál mesterhármast, kinevezett istenévé a Humbaba-törzs, nyertél 5 Oscart, 4 Grammy-t és 12szeres olimpiai bajnok vagy öttusában. Sőt nem mellesleg te vagy az NNHV (Nagy Nemzetközi Hazudozó Verseny) győztese is.

2013. okt. 26. 20:41
 24/33 A kérdező kommentje:
Irodalmi versenyt nyertem még. Bocs :D De tudom, az irigység az erőteljes magyar szokás. :D Kopj fel, vagy kitiltatlak innen.
2013. okt. 26. 20:43
 25/33 anonim ***** válasza:

Mármint, kopj le? :D

(nem lehetett kihagyni :D )

2013. okt. 26. 20:44
 26/33 anonim ***** válasza:
Egy igazi bétékás kötsöggel van dolgunk, nem férfivel...
2013. okt. 26. 20:46
 27/33 anonim ***** válasza:

Ez a kérdező kicsit a Biff-re emlékeztet a Vissza a Jövőbe trilógiából...

Ez a dumája "kopj fel" meg tisztára olyan mint Biff "csináljon úgy, mint a festék és menjen a fenébe" :D

2013. okt. 26. 22:47
 28/33 anonim ***** válasza:
Lányok, tényleg jó pasi(pedig én nagyon kevés férfire mondtam eddig), meg kell védjem, úgy hogy óvatosan a kekeckedéssel:)
2013. okt. 26. 22:53
 29/33 anonim ***** válasza:
Nyugalom, én is ismerem, nem kell a marketing.
2013. okt. 26. 22:54
 30/33 anonim ***** válasza:
(29) Ez nem marketing, ez tény.:D
2013. okt. 26. 22:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!