Csajok levelezés egy igazi férfivel?
Figyelt kérdés
2013. okt. 26. 20:03
1/33 anonim válasza:
Az "igazi férfi" aki úgy csajozik hogy egy lúzereknek szánt anonim oldalon próbálkozik arctalanul nyomulni hogy írjanak rá... Hmmm... Hát ha ez az igazi férfi akkor itt bajok vannak.
3/33 A kérdező kommentje:
Köszönjük Emese! :)
2013. okt. 26. 20:05
5/33 anonim válasza:
Röpködnek a "poénos visszaszólások" :D Ráadásul abból is egy igen-igen lejárt változattal lepett meg minket az "igazi férfi"... :D
6/33 A kérdező kommentje:
Biztos, nagyon erősnek hiszed most magad, hogy egy évtelen oldalon beoltottál egy beszélgetésre vágyó férfit. De legyen ennyi örömöd az életben, ha már a százalékod nagyságára nem lehetsz büszke ;)
2013. okt. 26. 20:08
8/33 A kérdező kommentje:
*névtelen
2013. okt. 26. 20:08
10/33 A kérdező kommentje:
Mert ha kiírtam volna egy sablonos kis kérdést, akkor biztosan nem oltottak volna szét érte. Komolyan nem értem mi van az emberekkel. Azt mondom, ha egy 70 éves megkeseredett ember vagy, akkor megértem ezt a beszólást érted, de hogy fiatalon ilyen szinten legyen valaki az életben, nem véletlen tart itt a magyar társadalom. Én igazi férfinek tartom magam, sajnálom, ha sokak számára ismeretlen ez a fogalom.
2013. okt. 26. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!