Csajok levelezés egy 24 éves nagyfiúval?
Aki gondolja írjon egy önéletrajzot, csatoljon hozzá egy fényképet, s talán beszélek vele. :DDDD
Komolyan: bárki írhat, akinek van kedve. :)
1-es: az mi akar lenni?
2-es: komolyan írtam, csak ne azok írjanak, akik humortalanok, mert volt egy olyan, s az nagyon zavart
3-as: megsúgom neked értelmes a hozzászólásod, nagy intelligenciát sejtek emögött
4-es: 185cm-es gyerekkel levelezhetsz, azt takarja szivi, gyere levelezz velem szivi (de tetszik ez a szó, most már gyakrabban használom)
5-ös: annyira azért nem vagyok nagyfiú, van erre emberem
6-os: hordom azért még, ki tudja, meg nem is mindig van kedvem elmenni WC-re
milyen csajos beszélgetés,??
most te a csaj vagy vagy a nagyfiú??
én most sütöttem macaront, háát sajnos elrontottam, mert átugrottam egy részét a receptnek és csak későn vettem észre :$:$:S
naa? elég csajos, van pirulós smiley meg zavarban lévő smiley
8-as: most az a baj, h a csajok után nem tettem vesszőt, vagy milyen csajos beszélgetésről beszélünk?
Én a nagyfiú lennék, de lehetek a lány is, aki pl. egy műpénisszel jól s**gbedurrant, ha hülyeségeket írogatsz.
Erre a pirulós smiley-ra azt hittem, h ezt a pénzre hajtó ribik rakják ki, ezért thx. Pirulós smiley, szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!