Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csajok levelezés egy 24 éves...

Csajok levelezés egy 24 éves nagyfiúval?

Figyelt kérdés

Aki gondolja írjon egy önéletrajzot, csatoljon hozzá egy fényképet, s talán beszélek vele. :DDDD

Komolyan: bárki írhat, akinek van kedve. :)

2013. okt. 25. 23:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

ha..haha..ha... jó legyél inkább fiú akkor, de mivel ez a 21.század nem akarlak akadályozni a nemi identitásod választásában, a saját jogod eldönteni lány vagy fiú vagy-e.

jaaa igen,, az nem is csajos, hanem csajok. Hát mind1..

hát ez nagyon vicces " egy műpénisszel jól s**gbedurrant, ha hülyeségeket írogatsz."... még jó hogy nem olyan hülyeségeket írógatok, hogy küldjenek nekem önéletrajzot fényképpel,, hátha beszélek velük..

2013. okt. 26. 00:31
 12/16 A kérdező kommentje:
Na, de szivi, annyira örülnék, ha te lennél a szivim, légy szíves szivi, nagyon szivi lennél, ha írnál szivi, szivi, szivi, szivi, please szivi. :DDD
2013. okt. 26. 00:32
 13/16 A kérdező kommentje:

Én akkor is nagyfiú maradok.

Hát nem mind1.

Ne vedd annyira komolyan, finom lennék a műpénisszel, nem s**bedurrantanálak, ne aggódj, finom lennék. :)

Az önéletrajz pedig fontos, vhogy ki kell válogatnom, h ki fontos, ki nem. :DDD

2013. okt. 26. 00:37
 14/16 anonim ***** válasza:
Na mire vársz, nem írsz privátot? Lássuk, mennyire nagyfiú vagy-e. :)
2013. okt. 26. 00:47
 15/16 A kérdező kommentje:
Aki értette az elsőt, az pls. ossza meg velem is, mert úgy látszik magas ez nekem, pedig biztos jó, ha 100%-os. :)
2013. okt. 26. 00:48
 16/16 anonim ***** válasza:
Én szívesen , ha gondolod írj L/22 :)
2013. okt. 26. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!