Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van ez? Lehetséges?...

Miért van ez? Lehetséges? Válaszoltok mind 2 re?

Figyelt kérdés

1, Van egy helyes csaj akivel tegnap beszéltem először és be is jön, de ő azt csinálja, mint eddig kb mindegyik lány velem... Azt érzem, hogy akkor vagyok jó nekik, ha kell valami. Félrészegen kellett neki ez + az bnőjével együtt.

Félrészegen puszit adott az arcomra. ő is kérdezgetett rólam, én is róla. beszélgettünk egy hosszabb ideig, de nem éreztem volna azt, hogy bejövök neki. Meg kellene kérdeznem tőle, így az első találkozás után? Mikor mentek haza nem jött oda elköszönni, puszit adni, hanem azt éreztem kéreti magát, arra vár, hogy én menjek oda és én adjak neki, mikor ő ment haza.

2, Vannak olyan lányok akik, csak azért nem mernek a fiú felé nyitni, úgy értem, odamenni puszit adni vagy beszélgetni stb. Mert bejön neki a fiú??

CSak normális választ szeretnék. Köszi!

2013. okt. 26. 17:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Legközelebb smárold le, ne érdekeljenek a szabályok. Ha pofon vág akkor meg hagyd ott.

Vannak.

2013. okt. 26. 17:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Mi lenen, ha nem a félrészeg lányok közt keresgélnél?
2013. okt. 26. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!