Pirosalma4444 kérdése:
Szerintetek az normális ha egy fiúval már több mind fél éve írunk még nem taliztunk mert messze lakik és nem jött össze eddig. :/ ez normális?
Figyelt kérdés
de ő azt mondta vár rám és nem is volt azóta barátnője nekem nagyon teszik és neha olyan érzésem van mindha hiányozna:/nem tudom hogy van e ertelme hisz messze lakik de valamiért nagyon tetszik és vele szeretnék lenni...:$szerintetek komolyan gondolja? Lehetek szerelmes? Szinte már ojan.mindha eggyüt lennénk mindent megbeszélünk..stb...2013. szept. 4. 00:58
1/5 anonim válasza:
Végül is ez is egy formáj a kapcsolatnak. Nem akarlak elkeseríteni, de nem tudhatod biztosra, hogy nem volt senkije. Mert bevallom, hogy velem is volt már ilyen, szép volt, jó volt, de néha el-el kalandoztak a gondolataim más lányokról.
2/5 megmondo007 válasza:
tudod kislányom, ezt hívják távkapcsolatnak...de több mint fél év után égne a pofámon a bőr ha otthon ülnék miközben egy nő csak rám vár valahol...
3/5 viktor123456 válasza:
Keress olyat aki aközelben él és rendszeresen megrak. :-)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) igen ezt én is tudom...:/
2013. szept. 4. 08:37
5/5 anonim válasza:
Lehetsz :-) en tavkapcsolatban elek mi 4 honap utan talalkoztunk a baratommal addig skype es facebook, most ha szerencsenk van 5-6 havonta tudunk talalkozni 1 het es 1,5 honap kozotti idoszakokra :-) Szerintem komolyan gndolja magambol indulok ki mi mar 19 honapja egyutt vagyunk :-)
16,5/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!