Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Többségében miért nem szeretik...

Többségében miért nem szeretik a lányok a hosszú hajú fiúkat?

Figyelt kérdés
Még az is bajuk, hogy rock-metált hallgatok. Talán mert velem nem lehet megjelenni egy diszkóban? :) Nem hiszem, hogy a zenei ízlés ennyire meghatározó dolog lenne egy kapcsolatban...

2013. okt. 26. 10:42
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
91%
Azért nem szereti a legtöbb lány a hosszú hajú fiúkat, mert beállnak a sorba és mindig az éppen aktuális divatot részesítik előnyben. Ha az új frizura divat ilyen, akkor ilyen legyen a pasimnak is, zselézett, vagy justin bieberes hányinger, vagy amit épp divatosnak gondolnak.. Én imádom a hosszú hajú pasikat. Amikor megismertem a párom még éppen a válláig ért a haja, azóta eltelt 6 év. Kicsit megnőtt neki :) De néha látok egy két hosszú hajú pasit a buszon vagy az utcán, és szerintem nagyon jól áll egyeseknek. Egyébként én nem vagyok egy nagy rocker külsőleg, átlagos ruhákat hordok. Belsőleg már kicsit jobban, amennyit a párom rámragasztott. :)De a diszkókat mégsem szeretem, akkor már inkább konci :)
2014. okt. 4. 22:48
 22/27 anonim válasza:

Oooh, nekem a gyengéim az ilyen fiúk/férfiak. Rock és hosszú haj, együtt a legjobb :D Axl Rose és Jared Leto a tökéletes példa hogy milyen jól is nézhet ki egy hosszú hajú férfi, úgy hogy férfias marad:)

19/L

2014. nov. 28. 14:33
 23/27 anonim válasza:
Nekem tetszik ha egy fiunak hosszu haja van:3
2015. ápr. 7. 11:27
 24/27 anonim ***** válasza:

Nem veled van a baj, annak ellenére se, hogy páran ezt állítják, a hosszú haj mindig is a férfiasság jelképe volt, csak egyeseknek ez nem tetszett...nem igaz, hogy férfiatlan, nagyon is maszkulin, erőt sugárzó, igazi férfias. Nekem épp az igénytelen, csak legyen valami 1cm undorító kis tüskék tűnnek igénytelennek és férfiatlannak, mert azzal ugye nem kell törődni.

Minden pasinak hosszú hajat, de legalábbis hosszabbat mint pár centi.

2015. jún. 6. 04:08
 25/27 anonim válasza:
Nem szeretem a metált,csajos csajnak tartom magam,és mégis imádom a hosszabb hajú fiúkat.kár általánosítani😉
2016. febr. 26. 17:22
 26/27 anonim válasza:

Hali! Én szeretem a vállig érő rocker kinézetű srácokat. Szerintem cukik. <3

Számomra elfogadható. Nekem m1 lenne, hogy a barátom mit hallgat;)

13L

2016. szept. 4. 22:52
 27/27 anonim válasza:
Hol hallottad ezt a hülyeséget? Miért lenne igénytelen valaki mert fiú srác pasi férfi létére fél hosszú hosszú a haja én mindig legalább heti egyszer kétszer hajat mosok kit érdekel a divat a divat a hülyéknek való amúgy meg engem mindig piszkáltak a hajam miatt mikor rövid hajam volt fru frum volt akkor abba kötöttek bele mikor rövid hajam volt fru fru nélkül mert épp le volt vágva akkor abba kötöttek bele 2007 tavaszán megnövesztettem a hajam félhosszúra hosszúra egyenes vállig érő dús hajam van volt már hát közepig érő is 2008-2009-es tanévben 3-dik gimis koromban tehát az általános iskolában meg a gimiben megállás nélkül osztálytársaim az évfolyamtársaim illetve más osztályokból való kötekedő bunkó nagypofájú emberek meg a bunkó szüleim is minden egyes áldott nap szóvá teszik a nagyanyámról nem is beszélve sose értetem miért piszkálnak csöndes vissza huzockodó srác vagyok mindig piszkáltak rohadtul idegesített de nem vágattam le a hajam mert én így érzem jól magam a bőrömben minden zenét meghallgatok de a legközelebb a rock és metál zene áll legközelebb hozzám az istenért sem vágatnám le rövidre a hajam amúgy meg mindenki sokkal jobban néz ki fél hosszú hajjal hosszú hajjal raszta hajjal csikófarokba összekötött hajjal frufruval hátra fésült hajjal mint kopasz pár mm-es hajjal rövid zselézett tüsi hajjal.Remélem nem vágattad le a hajad vagy ha igen növeszd vissza aki meg bunkóskodik nagyképűsködik annak nyugodtan húzz be neki üss állj ki magadért ne tűrd nem szabad hagyni egy lány aki meg nem fogadja el a hajad azt szard le nagy ívben.26/f metalhead
2018. jan. 25. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!