Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Többségében miért nem szeretik...

Többségében miért nem szeretik a lányok a hosszú hajú fiúkat?

Figyelt kérdés
Még az is bajuk, hogy rock-metált hallgatok. Talán mert velem nem lehet megjelenni egy diszkóban? :) Nem hiszem, hogy a zenei ízlés ennyire meghatározó dolog lenne egy kapcsolatban...

2013. okt. 26. 10:42
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
100%
Én bírom a hosszú hajú fiúkat <3
2013. okt. 29. 18:35
 12/27 A kérdező kommentje:
remek :D
2013. okt. 29. 18:40
 13/27 anonim válasza:
100%
Nálam a hosszú hajú srácok hatalmas előnyben vannak :)
2013. nov. 10. 09:02
 14/27 Ezvagyokén :) válasza:
100%
Szerintem írtó szexi egy pasi akár seggig érő hajjal is..:)
2014. jan. 12. 16:59
 15/27 anonim ***** válasza:
Ha jól áll neki akkor nincs semmi baj. A raszta haj nálam még pluszpont is. :) A rock zenét is szeretem, szóval nem lenne baj egyáltalán, bár inkább a visszafogottabb srácok érdekelnek külső terén.
2014. jan. 13. 23:22
 16/27 anonim ***** válasza:
én nagyon szeretem a hosszúhajú pasasokat:D de a pasimmal szeretek együtt is bulizni, szóval nálam csak ilyen szempontból lenne akadály a rock-metal:)
2014. jan. 13. 23:37
 17/27 anna0905 ***** válasza:
Ha már hosszú hajad van akkor rasztáztasd be. Nekem a sima hosszú hajú srácok nem jönnek be de a raszták nagyon:) Nekem főleg úgy tettszik a rasztahaj ha vörös a hajad:)
2014. jan. 13. 23:42
 18/27 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon nem tetszik, nem tudnék rá különösebb indokot mondani. De az egyik talán az,h mivel a pasik nem törődnek a külsejükkel annyit mint a lányok (és ez így is van rendjén), kevesebbet mosnak hajat. Ez rövid hajnál nem probléma de a hosszúnál igen. Könnyen zsírosodik és az meg undorító.

Az meg nem baj,h szereti a rock-metált egészen addig amíg nem erőlteti rám :D Persze jobb lenne ha jobban hasonlítana a zene ízlésünk a párommal ("sima rock" p. Linkin Park, Pixies stb)

2014. jan. 13. 23:49
 19/27 anonim ***** válasza:

Ezzel a problémával én is küzdök. :) A zenei ízlés még szerintem nem meghatározó, de abból következhet az időtöltés módja, ami már számíthat. Én pl. ki nem állhatom a diszkókat, és nem hiszem, hogy egy állandóan partyzó csajjal jól ki tudnánk jönni. Viszont a koncerteket imádom, szóval jó lenne, ha egy hasonló gondolkodású lánnyal lenne kapcsolatom.

Egyébként vicces megfigyelni az embereket, hogy tényleg mennyi előítélettel viseltetnek irányunkban, pedig nekem pl. az öltözködésem átlagos, szóval csak a haj miatt van ez. Többek között ezért is nemsokára levágatom a hajam. :/

2014. jan. 13. 23:49
 20/27 BalaZS7 válasza:

[egy Heteró fiú, bocs]

mellesleg vannak olyan lányok, akik pont az ilyenekre buknak. Nekem is van egy lány ismerősöm, akinek mindene a rock és a hosszú hajú fiúk.

2014. szept. 9. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!