Többségében miért nem szeretik a lányok a hosszú hajú fiúkat?
Nekem nagyon nem tetszik, nem tudnék rá különösebb indokot mondani. De az egyik talán az,h mivel a pasik nem törődnek a külsejükkel annyit mint a lányok (és ez így is van rendjén), kevesebbet mosnak hajat. Ez rövid hajnál nem probléma de a hosszúnál igen. Könnyen zsírosodik és az meg undorító.
Az meg nem baj,h szereti a rock-metált egészen addig amíg nem erőlteti rám :D Persze jobb lenne ha jobban hasonlítana a zene ízlésünk a párommal ("sima rock" p. Linkin Park, Pixies stb)
Ezzel a problémával én is küzdök. :) A zenei ízlés még szerintem nem meghatározó, de abból következhet az időtöltés módja, ami már számíthat. Én pl. ki nem állhatom a diszkókat, és nem hiszem, hogy egy állandóan partyzó csajjal jól ki tudnánk jönni. Viszont a koncerteket imádom, szóval jó lenne, ha egy hasonló gondolkodású lánnyal lenne kapcsolatom.
Egyébként vicces megfigyelni az embereket, hogy tényleg mennyi előítélettel viseltetnek irányunkban, pedig nekem pl. az öltözködésem átlagos, szóval csak a haj miatt van ez. Többek között ezért is nemsokára levágatom a hajam. :/
[egy Heteró fiú, bocs]
mellesleg vannak olyan lányok, akik pont az ilyenekre buknak. Nekem is van egy lány ismerősöm, akinek mindene a rock és a hosszú hajú fiúk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!