Leheth ogy hosszú lesz, szal kérem a türelmeteket:D Köszönöm! :D?
Sziasztok!
Egy 16 éves srác vagyok. Nem volt még se barátnőm,se olyan kapcsolatom a női nemmel,ami barátságnak is mondható akár. Viszont ismerek egy csomó olyan 14-15 éves lányt,akiknek volt már van 10 pasijuk,ha nem is minddel de a felével már tuti hogy lefeküdtek. Na szóval 2 variáció van és vállasszatok kérlek titeket.
1.Gáz hogy 16 évesen nem volt még női kapcsolatom,és az helyén van hogy 14-15 lányok már vagy 5 sráccal dugtak minimum
2.Normális,vagy elmegy,hogy 16 évesen még nem volt barátnőm,és azok a csajok riba ncok.
Mert én már nem tudok semmin se kiigazodni. Sokan aztmodják,hogy gáz hogy még nem volt csajom,(szerintem is),de még nem gondolom úgyh ogy tragikus lenne. Viszont nem értem,hogy a 14-15 éves kislányoknak miért jó hogy ennyi időseb már kipróbáltak minimum 5 fa szt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!