Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Többségében miért nem szeretik...

Többségében miért nem szeretik a lányok a hosszú hajú fiúkat?

Figyelt kérdés
Még az is bajuk, hogy rock-metált hallgatok. Talán mert velem nem lehet megjelenni egy diszkóban? :) Nem hiszem, hogy a zenei ízlés ennyire meghatározó dolog lenne egy kapcsolatban...

2013. okt. 26. 10:42
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
5%
Nem divatos, nagyon réteg dolog. És nem is annyira férfias. Bár ez egyénfüggő. A HOSSZÚ haj már nem jó. A vállig érő, hosszúkás, összekuszált haj még szexis is lehet szerintem, mondom ezt férfiként, de a hosszú már nem néz ki jól. VAN akinek bejön, de a többség férfias férfit akar. Ez manapság nem tartozik hozzá az imidzshez. A rock-metál stílushoz meg általában olyan öltözködés és életmód is társul. Az általánosítást pedig NEM TUDOD elkerülni, még akkor sem, ha te ÉPP nem olyan vagy.
2013. okt. 26. 10:45
 2/27 anonim ***** válasza:
79%

a zenei ízlés azért nagyban utal az ember természetére (éppen ezért nem állnék össze soha egy diszkópatkánnyal). a te zenei ízlésed inkább áll közelebb hozzám. ettől függetlenül én sem szeretem, ha egy fiúnak/férfinak hosszú a haja. egyszerűen férfiatlan és igénytelen hatást kelt. emiatt ne legyél felháborodva, ízlések és pofonok. biztos van, akinek ez bejön, de nekem például nagyon nem. van sok olyan barátom, akiknek hosszabb haja volt, aztán levágták "normálisra" és ezerszer jobban néznek ki. szerintem nincs férfi, akinek jólállna a hosszú haj...

az meg más kérdés, hogy ez a "metált szeretem ezért a hajam is hosszú" dolog szerintem olyan éretlen és gyerekes.... hallgass, amit akarsz, de miért kell aszerint kinézned? ezt sosem értettem...

2013. okt. 26. 10:47
 3/27 anonim ***** válasza:
ja, ha számít: 24/N voltam (2. válaszoló)
2013. okt. 26. 10:48
 4/27 anonim ***** válasza:

Engem nem zavar ha valaki mást hallgat :)

A hosszú hajról meg.. Nem tetszik ha egy fiúnak hosszabb haja van mint nekem, meg valakinek olyan lányos, de ismerek olyat is, akinek pl nagyon jól áll :D

2013. okt. 26. 10:49
 5/27 anonim ***** válasza:
6%

A hosszú hajú / copfos pasiknál valami nem stimmel.

Rock-metál. Én is rockabillyt hallgatok, de ettől függetlenül te is hordhatsz minőségi ruhát, zakót, inget, ami azért sokat dob a megítéléseden, persze a korodtól is függ. Az ilyen rockkatonája imidzs már nagyon lejárt lemez..

2013. okt. 26. 12:07
 6/27 A kérdező kommentje:

Mi nem stimmel? Mire gondolsz?

Hosszú alatt kb ezt értettem (ettől-eddig) :

[link]

[link]

2013. okt. 26. 12:46
 7/27 anonim ***** válasza:
Nem szeretem a hosszú hajú fiúkat. Nem előnyös, nem szeretem az olyan típusúakat sem. Ez egyénfüggő. Kevés nő szereti szerintem, inkább a rockercsajok szeretik, meg az ilyen vadabb motors csajok, de olyan csajos csajok annyira nem! Sorry...habár vannak kivételek.
2013. okt. 27. 19:37
 8/27 Nayal ***** válasza:
85%
Na én pl a csajos csajokat nem szeretem :) Ne foglalkozzon már a külsejével, ha van más értéke is. Ismerősöm pl gitározik, és dobol, nem érdekli ha közben leizzad, nem sminkeli agyon magát, és nem nézi meg a kirakatüvegekben a haját stb. Szerintem ez beteges ez a "szépnek kell lennem mert különben rosszat fognak gondolni rólam az emberek. " KIT ÉRDEKEL? Ő párjának tetszik a többi le van szarva. Azt mondta ha a srác megkérné, hogy vágassa le a haját kopaszra, megtenné. A többi meg le van tojva. Anno a férfiaknak is hosszú hajuk volt. Az erőt jelképezte az ókorban, Európában, Japánban a hatalmat/erőt/befolyást. Szvsz a rövid haj nőknél, és férfiaknál is undorító, de ahogy egyre s***abb lett a világ, és a felnövő generáció, úgy lettek egyre roszabbak az elfogadott dolgok. Anno először az Egyiptomiak húzták ki a szemüket feketével főleg a férfiak. Manapság ha egy srác kihúzza a szemét leb*zizzák. Miért? Mert neki az tetszik? Szerintem ugyanolyan mint egy ruhadarab vagy egy ékszer/tetoválás. Nevetséges az emberek felfogása. Az összes eddigi válaszolót gyújtanám fel.
2013. okt. 28. 20:59
 9/27 A kérdező kommentje:
indiánoknak is hosszú haja volt.... talán még a perui férfiaknak is, de ebben nem vagyok biztos
2013. okt. 28. 21:26
 10/27 anonim válasza:
100%

ha jól áll, akkor ne foglalkozz mások véleményével ;)

itt van pl: Axl Rose, neki is hosszú haja van és nagyon jól néz(nézett) ki

és szerintem attól hogy egy férfinak hosszú haja van, attól még nem nőies, és nem ápolatlan (persze itt is vannak kivételek)

2013. okt. 29. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!