Fiuk! Ti ha egy lanytol az elso randi elott megkerdezitek,
hogy mit szeretne: kimenni egy italra vagy megnezni egy
filmet akkor arra utaltok, hogy szexet akartok?
Kíváncsi leszek a válaszokra.
2013. okt. 24. 19:55
Egyértelműen szexre. Ha tényleg érdekel a lány akkor első randi mindenképp egy laza séta lesz ahol lehet beszélgetni és megismerni egymást.
2013. okt. 24. 20:00
hát én biztos nem ugornék át senkihez 0 ismeretség után "filmet nézni"
az első randi legyen vmi értelmes ahol lehet beszélgetni. ezért szar a mozi, film nézés, és egyéb ilyen fantasztikus ötletek.
2013. okt. 24. 20:02
4/10 A kérdező kommentje:
Mikor rakerdeztem, hogy mifele otlet volt ez azt felelte, hogy semmi hatterszandeka nem volt.... Amugy nem nyomult egyaltalan de azota sincs se hire se hamva
Volt barátnőmmel pont ilyen volt az első randi. :D Sétáltunk egyet, majd felmentünk, mert télen azért elég hideg van. Csináltunk valami sütifélét közösen utána filmeztünk. :) Eszembe se jutott, hogy délután alkoholt igyak vele...
2013. okt. 24. 23:49
6/10 A kérdező kommentje:
Vasarnap este volt es mindketten felnott emberek vagyunk. Nagyon birom a happy end-es sztorikat ;)
Vasárnap este még úgy se jutna eszembe inni. :D De egyébként értem mire gondolsz. Viszont ebben az esetben a kérdésed felesleges, ha te úgyis le akartál feküdni vele. :D
2013. okt. 25. 08:50
Azt nem értettem soha, hogy ha felmegyek egy teljesen helyes-értelmes sráchoz csak filmet nézni vagy tanulni vagy sütni-főzni, akkor miért hiszik azt még mindig, hogy szexelni akarok. Ez szerintem teljesen XIX. sz.i felfogás még mindig ... a XXI. sz.ban.
Nekem mindig is volt önuralmam: ha egyszer úgy határoztam el előre, hogy nem akarok szexelni ott, akkor nem is volt szex és ennyi és ezt már az elejétől kezdve, a találka előtt 1-2 nappal is szóba hozom a srácnak és ennyi. Mindig is szerettem együtt főzni, nyalakodni egy kedves ismerősömmel, s azt az utcán azért nem csinálhatjuk, esetleg még a szabadban nyáron.
2013. okt. 25. 10:12
Ha pedig elkezd simogatni, bújni önszántából, akkor egy kicsit talán engedem olyan helyeket, amelyek nem intimek: hátam, arcom, kezeim, hajam, adnék-kapnék finom puszit is az arcomra/arcára. Ennyi belefér és ha lesz folytatás a részéről, akkor azt majd egy másik alkalommal a lakáson kivül persze.
2013. okt. 25. 10:15
10/10 A kérdező kommentje:
En nem akartam lefekudni vele. Mikor felajanlotta, hogy dvdzes legyen vagy beuljunk valahova, egybol arra gondoltam, hogy a film nezes helyett o egyebet ertett... Ezert mentem ki. Vegul haza kisert es a konyhaban beszeltunk jo ideig majd elment. Lehetett volna lehetoseg ra, de nyilvan en tobbet akartam. Par napja tortent
Kapcsolódó kérdések: