Ismerkednétek egy rákból kigyógyult sráccal?
Azóta hogy meggyógyultam (2 éve) nagyon gátlásos lettem, előtte aktívan csajoztam, ismerkedtem. Még sajnos legalább 3 év amire ki lehet mondani hogy egészséges vagyok.
Úgy gondolom, hogy semmi valószínűsége nincs annak, hogy egy kedves, aranyos lány engem fog választani, ha ott a sok makk egészséges konkurencia.
Szeretnék egy társat, de szégyellem a betegségemet és ezért nem merek megszólítani senkit úgy mint régen. Félek hogy mi lesz a reakció. Az emberek többségénél nagyot üt ez a dolog (ha láttátok volna a legközelebbi hozzátartozóimat, barátaimat amikor kiderült). Sajnos biztos vagyok benne, hogy nincs az a nő aki felvállalná ezt az egészet. Ijesztő vagyok.
23/F
miért ne ?
ha amúgy normális akkor simán
de azért a túlzott félénkség nem jó
nem a betegség minősít téged hanem saját magad
Szerintem semmi okod nincs arra, hogy szégyelld magad. Egy nagyon komoly betegséget tudhatsz magad mögött, és büszkének kellene lenned, örülnöd kellene, hogy túljutottál rajta.
Biztos vagyok benne, hogy fogsz találni magadnak párt, ha bátrabban próbálkozol. Nagyon-nagyon sok kedves, jólelkű lány van, akik nem szégyellnének, hanem büszkék lennének rá, hogy ilyen harcos párja van :)
Sok sikert!
Nem latnam akadalynak... Olyan embert latnek aki megkuzdott, megszenvedett egy halalos korral es el! Felneznek rad mert sajnos vegig neztem egy hozzatartozom kuzdelmet a rakkal, tudom milyen fajdalmakat elt meg mikor a morfium se segitett a kemo mellekhatasai miatti fajdalmain! O is tulelte de nagy nehezen!
Egy ilyen mindenkit a foldre rangat, maskepp lat az ember mindent! Biztosan nagyon ertekes vagy, ne tartson vissza! Te mar egyszer gyoztel, meg 3 ev es vegkepp nyertes vagy!
Csak felnezni tudnek rad! Szerencses lesz a lany akit talalsz!
Először is örülök, hogy meg fogsz gyógyulni, és remélem ez mihamarabb be is fog következni...
De!!! Ne használd takaróként a betegségedet!!! Próbálj meg a lehetőségeidhez mérten teljes életet élni... Tedd meg azt, amit nagyon kevesen tudnak: csinálj "előnyt" a "hátrányodból"!!! Eddig legyőzted/le fogod győzni a rákor. Gondolj bele: egy csajt mennyivel könnyebb felszedni... Julius Caesar epilepsziásan hódította meg az akkor ismert világot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!