Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ismerkednétek egy rákból...

Ismerkednétek egy rákból kigyógyult sráccal?

Figyelt kérdés

Azóta hogy meggyógyultam (2 éve) nagyon gátlásos lettem, előtte aktívan csajoztam, ismerkedtem. Még sajnos legalább 3 év amire ki lehet mondani hogy egészséges vagyok.

Úgy gondolom, hogy semmi valószínűsége nincs annak, hogy egy kedves, aranyos lány engem fog választani, ha ott a sok makk egészséges konkurencia.

Szeretnék egy társat, de szégyellem a betegségemet és ezért nem merek megszólítani senkit úgy mint régen. Félek hogy mi lesz a reakció. Az emberek többségénél nagyot üt ez a dolog (ha láttátok volna a legközelebbi hozzátartozóimat, barátaimat amikor kiderült). Sajnos biztos vagyok benne, hogy nincs az a nő aki felvállalná ezt az egészet. Ijesztő vagyok.

23/F

2013. okt. 24. 12:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

miért ne ?

ha amúgy normális akkor simán

de azért a túlzott félénkség nem jó

nem a betegség minősít téged hanem saját magad

2013. okt. 24. 12:43
 2/13 anonim ***** válasza:
Persze hogy lehet csak ez sokban függ attól milyen csajokkal akarsz...
2013. okt. 24. 12:48
 3/13 anonim válasza:
én nem látom okát annak, hogy ne ismerkedj. Szerintem ez a gátlás csak benned van, te hiszed el magadról, hogy emiatt kevesebb vagy, holott ez nem igy van. Sőt, szerintem a lányok 90 százalékát nem igazán foglalkoztatná a betegséged - mármint olyan értelemben, hogy ez kizáró ok lenne egy kapcsolatban. Most gondolj bele, ilyen alapon egy kerekesszékes is mondhatná, hogy ő biztos nem kell majd senkinek, és mégis a legtöbbjüknek van párja. Szóval szerintem ez egy olyan probléma, ami csak azért probléma, mert te annak látod. Győzd meg magad, hogy ez nem igy van. És csajozz bátran!! Egyrészt, úgysem arról fogod kezdeni az ismerkedést, hogy szia,Robi vagyok és 2 éve gyógyultam ki a rákból, hanem majd amikor szóbakerül, akkor. És az a lány, aki emiatt faképnél hagy, nem is érdemel meg téged, és gondolom te sem vágysz egy megértés hiján lévő leányzóra. Szóval csak fel a fejjel!!
2013. okt. 24. 12:53
 4/13 anonim ***** válasza:
32%
Károsodott a spermád a kezeléstől? Sok embernek nem lehet utána gyereke, a mutációk miatt.
2013. okt. 24. 12:54
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha megfog maga a srác külsőleg-belsőleg, akkor simán. Azért mert régebben beteg volt, nem utasítanám el, semmiféleképp sem.
2013. okt. 24. 13:01
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem semmi okod nincs arra, hogy szégyelld magad. Egy nagyon komoly betegséget tudhatsz magad mögött, és büszkének kellene lenned, örülnöd kellene, hogy túljutottál rajta.

Biztos vagyok benne, hogy fogsz találni magadnak párt, ha bátrabban próbálkozol. Nagyon-nagyon sok kedves, jólelkű lány van, akik nem szégyellnének, hanem büszkék lennének rá, hogy ilyen harcos párja van :)

Sok sikert!

2013. okt. 24. 13:04
 7/13 anonim ***** válasza:

Nem latnam akadalynak... Olyan embert latnek aki megkuzdott, megszenvedett egy halalos korral es el! Felneznek rad mert sajnos vegig neztem egy hozzatartozom kuzdelmet a rakkal, tudom milyen fajdalmakat elt meg mikor a morfium se segitett a kemo mellekhatasai miatti fajdalmain! O is tulelte de nagy nehezen!

Egy ilyen mindenkit a foldre rangat, maskepp lat az ember mindent! Biztosan nagyon ertekes vagy, ne tartson vissza! Te mar egyszer gyoztel, meg 3 ev es vegkepp nyertes vagy!

Csak felnezni tudnek rad! Szerencses lesz a lany akit talalsz!

2013. okt. 24. 13:22
 8/13 BlackSword ***** válasza:
100%

Először is örülök, hogy meg fogsz gyógyulni, és remélem ez mihamarabb be is fog következni...

De!!! Ne használd takaróként a betegségedet!!! Próbálj meg a lehetőségeidhez mérten teljes életet élni... Tedd meg azt, amit nagyon kevesen tudnak: csinálj "előnyt" a "hátrányodból"!!! Eddig legyőzted/le fogod győzni a rákor. Gondolj bele: egy csajt mennyivel könnyebb felszedni... Julius Caesar epilepsziásan hódította meg az akkor ismert világot...

2013. okt. 24. 14:23
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem azzal kezded az ismerkedést, hogy rákból kigyógyultam, akkor persze, hogy ismerkednének veled.
2013. okt. 24. 15:16
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ mindenkinek! Remélem fogok találkozni olyan lányokkal akik ugyanígy gondolkodnak.
2013. okt. 25. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!