Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ismerkednétek egy rákból...

Ismerkednétek egy rákból kigyógyult sráccal?

Figyelt kérdés

Azóta hogy meggyógyultam (2 éve) nagyon gátlásos lettem, előtte aktívan csajoztam, ismerkedtem. Még sajnos legalább 3 év amire ki lehet mondani hogy egészséges vagyok.

Úgy gondolom, hogy semmi valószínűsége nincs annak, hogy egy kedves, aranyos lány engem fog választani, ha ott a sok makk egészséges konkurencia.

Szeretnék egy társat, de szégyellem a betegségemet és ezért nem merek megszólítani senkit úgy mint régen. Félek hogy mi lesz a reakció. Az emberek többségénél nagyot üt ez a dolog (ha láttátok volna a legközelebbi hozzátartozóimat, barátaimat amikor kiderült). Sajnos biztos vagyok benne, hogy nincs az a nő aki felvállalná ezt az egészet. Ijesztő vagyok.

23/F

2013. okt. 24. 12:37
1 2
 11/13 anonim válasza:
Azt is tegyük hozzá, hogy aki egy ilyen komoly betegséget végigcsinált, az rá volt kényszerítve, hogy a figyelmét a fontos dolgok felé fordítsa, tehát lélekben gazdagodott, és jobban érti az életet, jobban látja a dolgokat. Úgyhogy, amennyit a sors elvett az egyik oldalon, a másikon visszaadta. Ha "egy kedves, aranyos lány"t szeretnél magad mellett tudni, ez nagy előny a sok felszínes sráccal szemben.
2013. nov. 3. 16:48
 12/13 anonim válasza:
De miért kell még +3 év a teljes gyógyulásig?
2013. nov. 3. 16:50
 13/13 anonim válasza:

De jó, hogy gyógyulsz :) Két éve megismerkedtem egy veled egy idős sráccal, aki rákos volt. Januárban lesz 1 éve, hogy meghalt :(

Bocsi az offért, ide vágott (egy kicsit).

Nem, nem zavar, fel a fejjel :)

19l

2013. nov. 3. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!