1/8 anonim válasza:
nnnnnnnneeeeeeeeeeee itttttttttttttttttttttttttt mmmmmmmmmmáárrrrrrr plssssssssssssssssss
4/8 anonim válasza:
Amúgy is tele van a köm a sok primitív hirdetéssel, de ettől most már okádnom kell!
5/8 anonim válasza:
Lányok nem írhatnak? Én ismerkednék baráti céllal mindig szerettem volna egy meleg barátot. 18/L
6/8 anonim válasza:
Legalább kiírhattad volna hogy hová valósi vagy!
Ha vennél fáradságot átböngésznéd a többi kérdést s úgy már lesz is bőven akivel ismerkedj! S ez komoly, mert amikor ilyen kérdéseket írtam ki alig volt valaki stb. biztosabb ha böngészgetsz. Meg ott vannak még a társkeresők, ott vannak még a közösségi oldalak stb. úgyhogy sok sikert!
Ha Gondolod rám írhatsz, de az is lehet már ismerlek ;)
19/F
8/8 anonim válasza:
Aha,nkem irhatsz/irhatok nyugodtan!!:D 16 éves Pestmegyei fiú vok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!