Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit akar tőlem?

Mit akar tőlem?

Figyelt kérdés

Egyik sráccal anno randiztam, jól megértettük mindig egymást, de nem jöttünk össze első talin, így felszedett egy másik csajt hirtelen(bosszúból). Miután szakított a barátnőjével(4 évre rá), felkeresett, hogy legyünk barátok. Neten elkezdtünk újra beszélgetni, találkoztunk is egyszer mint barátok, nem történt semmi, csak beszélgettünk. Aztán rájöttünk, hogy kialakult vmi újra. Nekem párom van nem hagynám el érte. Ő meg gyorsan barátnőt keresett magának, bevallotta, hogy így visszafogja magát is meg engem is. De barátkozni akar még mindig és találkozgatni mint szigorúan barát. Én gondolkodtam rajta hogy eltűnök, mert azért ez így mégse mehet. Ő pedig nagyon szeretne továbbra is barátkozni.(Azt mondja szigorúan barátok)

Illetve állandóan olyan hobbykat talál ki amivel a közelembe lehet, hogy könnyebben találkozzunk ha akarok, úgy vettem ki. Most ilyenkor mi járhat a fejében? Csak nekem furcsa?

2013. okt. 24. 19:14
 1/3 anonim válasza:

ez nem csak hogy fura, de eléggé átlátszó is...

én a helyedben a legközelebbi beszélgetés során közölném vele, hogy ez így nem fog menni, és elköszönnék tőle...végleg!

ebből semmi jó nem fog kisülni...mivel vonzódtok egymáshoz, így a barátság megtartása elképesztő nehéz lesz, és állítom, hogy egy idő után - ha továbbra is találkozgattok - több lesz belőle...és ha neked barátod van, akkor azt a lelkiismereted nem viselné el...ne rúgd fel a mostani kapcsolatod, ha úgy érzed, hogy nem hagynád el őt, azért a srácért...

ennek a "barátságnak" nem lesz jó vége...

szerintem ne beszélj veled többet...tudom, hogy ez nehéz...de valamit valamiért!

2013. okt. 24. 20:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Csak hangoztatja, hogy van bnője nem lehet semmi akkor nem értem miért erőltetné ezt a barátkozást?
2013. okt. 24. 20:49
 3/3 anonim válasza:
hidd el...többet akar ő mint barátkozni...
2013. okt. 24. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!