Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek gáz? Valami jó...

Szerintetek gáz? Valami jó tanács?

Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok és még nem csókolóztam senkivel és ezért nehezen szerzek magamnak barátnőt. Ugye ezen 15 évesen már lazán túl van a többség és ezért egy kicsit félek a bénázások, stb. miatt is. Az ismerkedésssel nincsenek gondjaim, de mikor eljutunk addig hogy smáruljunk vissza futamodom és ujra a barát zónába rekedek :/

2013. okt. 23. 22:03
 1/6 anonim ***** válasza:
nagy tévedésben élsz
2013. okt. 23. 22:04
 2/6 anonim ***** válasza:

19 voltam mikor először csókolóztam.

A volt barátnőm egy szenvedélyes csóktól mindig felizgult!

2013. okt. 23. 22:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem is 18 éves koromig kellett várni az elsővel. Nem volt a legjobb előtte meg rohadtul féltem. Mikor megláttam a lányt azt hittem ott helyben szétszakadok úgy féltem.
2013. okt. 23. 22:13
 4/6 anonim válasza:
20 éves voltam amikor először "csókolóztam". Ne parázz ezen, először lehet béna leszel, na és?
2013. okt. 23. 22:25
 5/6 anonim ***** válasza:

én pár hét múlva töltöm a 17-et és még nem csókolóztam (és egyenlőre nincs is igazán kilátásom rá)

16 L

2013. okt. 23. 22:26
 6/6 Pityupocse ***** válasza:

Ha nem mondod meg neki sosem fog rájönni. Aki már használta a nyelvét beszéden kívül érdekesebb tevékenységekre, sem mind tudja hogyan kell, szóval nem vagy akkora hátrányban mint hiszed.

Csak le kell győzd a félelmedet, és ne felejtsd el becsukni a szemed (mert akkor érzékibb meg minden) igazából 1 érzékszervet kilősz, és jobban tudsz összpontosítani a feladatra :)))))

Azyán majd ha nagyon megy, esetleg már nyitott szemmel is kipróbáltad, és a kezeidnek is találták megfelelő helyet, gyere vissza és olvasd el mitől féltél.

2013. okt. 24. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!