Tetszik egy lany, viszont nem ismerem csak latasbol. Hogyan, mit cselekedjek, hogy meg ismerjem? Lent
Figyelt kérdés
facebookon bejeloltem, vissza igazolt, mert egy iskolaba jarunk, de nem merek ra irni, nem tudom hogyan kezdjek hozza, milyen temaval, meg alapbol eleg gatlasos, felenk srac vagyok csajozas ugyben. kernem a segitsegeteket, hogy mi tevo legyek! hogyan, milyen temaval kezdjek, lehet h o is eleg hulyen erezne magat ha csak ugy ra irnek h helo....?2013. okt. 10. 20:26
1/2 anonim válasza:
Öregapám mondta mindig: Próba, cseresznye; abból meg lehet pálinka :D
Nem hiszem, hogy nagyon kiakadna, hogyha ráírnál valami olyasmit, hogy "Szia, tudom, kicsit fura, hogy csak így hirtelen rád írok, de gondoltam valahogy el kell kezdeni egy beszélgetést ;)" vagy valami ehhez hasonló kis semmiségtől, de embertől és személyiségtől függ ez.
Sok sikert az ismerkedéshez :)
2/2 anonim válasza:
ne legyél már ilyen besz@ri... xDD csak egyszerélünk, fiatal is egyszer vagy... nem lesz semmi bajod, ha ráírsz, max lesz később egy barátnőd... ''A semmit nem csinálás is egyfajta cselekvés'' (lásd.: Hamlet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!