Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit csináljak? Hogyan ismerjem...

Mit csináljak? Hogyan ismerjem meg?

Figyelt kérdés

Hétfőnként suliból hazafelé szokott lenni a buszon egy fiú, aki egy megállóval hamarabb száll le buszról, mint èn. Ő is azon a településen lakik, ahol én, de nem tudom pontosan hol, csak nagyjából az utcát tudom belőni. Nekem nagyon szimpatikus, szeretnék róla minél több dolgot megtudni, de jelenleg szinte semmit nem tudok róla. Azt se tudom, hogy tanul-e még vagy dolgozik, nem tudom a nevét, a korát, hogy van-e egyáltalán barátnője. Fura, mert itt elég sok embert ismerek, de róla semmit, a buszon sem szokott köszönni senkinek, tehát az ismerősei alapján sem tudok elindulni. Én sosem vagyok egyedül a buszon, a tesóm mindig velem van, szóval a személyes ismerkedés is kilőve.

Nem tudom, hogy a többi napon azzal jár-e, mert én a hétfő kivételével vagy hamarabb vagy később szoktam végezni.Nem tudom mit csinálhatnék, hogy többet tudjak meg róla. Egyetlen ötlet, ami eszembe jutott, hogy egyik nap mikor én hamarabb érek haza, elbiciklizek a buszmegállója felé, hátha legalább azt meg tudom, merre lakik. Nincs jobb ötletem, el vagyok keseredve:( Most megint egy hetet kell várnom, hogy újra láthassam egy buszozás erejéig. Tud valaki segíteni mit csinálhatnék?

19L

2013. okt. 7. 18:03
 1/6 anonim ***** válasza:
azt tudod melyik településen lakik igaz ? akkor facebook on ki lehet nyomozni
2013. okt. 7. 18:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem megy, próbáltam, de semmi. Lehet, hohy nincs is neki, kinézem belőle
2013. okt. 7. 18:10
 3/6 anonim ***** válasza:
akkor sajna várnod kell :SS
2013. okt. 7. 18:11
 4/6 A kérdező kommentje:
:( várok, várok, de félek, hogy így sehova se jutok :(
2013. okt. 7. 18:27
 5/6 anonim válasza:
Mosolyogj rá és szemezz vele amennyit csak tudsz. Ez tutira bejön és akkor oda fog jönni hozzád, te meg megadod a Facebookod. Ennyi.
2013. okt. 7. 18:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Igyekszem, de ő nem az a vagány típus, szerintem nem merne odajönni, ráadásul sosem vagyok egyedül
2013. okt. 7. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!