Ilyenkor miért nem válaszolnak a lányok?
Tök jól elbeszéltettünk a fősulin órák előtt, leveleztünk is párszor. Randira konkrétan nem hívtam még el, de levághatja, hogy tetszik nekem... na, de mindegy.
1 hétig nem láttuk egymást, előadáson sem ültünk egymás mellett, majd tegnap előadás után írtam neki, hogy nagyon fáradtnak tűnt, meg hogy sikerült a múltkori zh-ja... ennyit, semmi többet. Elolvasta, de nem válaszolt...
Ilyenkor mi van? Tök kellemetlen, mert igazából még ki sem alakult semmi, de így máris megszakad a kapcsolat, olyan, mintha tettem volna valami olyat, ami okot adna arra, hogy nem válaszol... pedig nem.
Ne foglalkozzak vele?
farkam se tudja :D
nálam egyszer nem ír 1 hétig, utána meg annyit hogy nem győzöm olvasni.
néha azt érzem hogy szeret, néha meg azt hogy utál.
szóval inkább hagyom a pibe
Vagy végigfutotta amit írtál, aztán más dolga akadt, nem tudott válaszolni és megfeledkezett róla, hogy írni kéne....
Nem kell semmi hülyeségre gondolni, ülj mellé következő alkalommal és beszélgess vele. Ennyi a nagy trükk és fiú vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!