Mit csinálják? Ilyenkor mi kellene tennem?
Idén nyáron voltam Egyiptomban a keresztszüleimmel és unokanővéreimmel. Nagyon jó volt :) Egyik reggel, amikor a büfében az unokanővérem palacsintát akart venni ( 45 percig csinálták ... mindig leégették ) ödajött az egyik szakács (helyes volt) és elkezdtünk beszélgetni. Mindennap beszéltünk egymással, rámmosolygott nevettünk. Jött a búcsúzas ideje. Megadta az e-mailjét. Indulás előtt elmentem a büfébe, és megcsókolt.
Amikor hazaértünk elküldtem egy üzenetet, de jött egy mail, hogy ilyen e-mail nem is létezik. Próbáltam a hotelen keresztül elérni, de nem segítettek. Már mindent megpróbáltam, FB, google... Mit csinálják?
gyerek vagy,
arabot akarsz magadnak,
külföldön egy csók valakivel - akinek ugyanolyan vagy mint az oda egy hétre érkező többi dugnivaló -, már megváltoztatja az életed, míg ő már arra sem emlékszik, hogy ott jártál
szóval ébredj fel kislány, mert így szomorú jövőd lesz a párkapcsolatok terén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!