Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit csináljak? Ez normális egylánynál?
na szóval...
beleszerettem egy lányba elmondtam neki de azt mondta h nem kölcsönös
rá 3-4 nap és állandóan engem nézett rákérdezte h akkor mi van és azt mondta h nála ez normális
de azután is nézett de valami megmagyarázhatatlanul furán
úgyhogy mivel már 5 hónapja tartott ez az egész úgy döntöttem hogy írok neki egy levelet és azt válaszolta h olvasta a levelemet és nem akar megbántani azzal h nem válaszol semmit de beszélgethetek vele
úgyhogy amikor egyszer indult haza a suliból utánatekertem és rákérdeztem: elpirult,végig mosolygott és azt mondta h még ő sem tudja h mi van...
és most mi van kitört a nyári szünet valamit még csinálhatok? vagy neki kellene lépni?
"Ilyenkor kéne neki udvarolni" -> "mármint ráírjak facen?"
remélem ez vicc volt!
itt a nyár, hívd el valahova, pl. inni valamit, fagyizni, fürdő, ilyesmik, beszélgessetek. miezmár.. facen akarsz járni vele, vagy élőben?
Mivel a saját és a kiszemelted életkorát, meggyőző magabiztossággal titkolta ezért konkrét ötleteket nem tud adni senki. Lehet 14 évesek vagytok, úgy jóval szűkebb a lehetőségeid tárháza.
Fb-on max a számát kérd el, ha ott folytok bele a beszélgetésekbe lehet hamar mész a barátság csoportba, (testi, és vizuális kontaktusok hiánya miatt, a smile nem helyettesíti a mosolyt, stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!