Lányok! Ha valaki az utcán odamenne hozzátok, hogy (folytatás lent)?
Figyelt kérdés
fogadott a barátjával és kapnia kell x puszit lányoktól akkor hogyan reagálnátok? Csak a helyes fiúknak adnátok puszit vagy mindenkinek? Ez mennyire kelt jó benyomást, utána mennyire lehet ismerkedni?2013. okt. 22. 23:39
1/7 anonim válasza:
Én nem adnék puszit, ha helyes ha nem..
2/7 anonim válasza:
Én senkinek nem adnék, nem számít mennyire helyes. Már volt egy rossz tapasztalatom, csak akkor nem puszit gyűjtött a srác, hanem csókot és amikor nemet mondtam, tovább erősködött és majdnem ledugta a nyelvét a torkomon. Szerencsére jött a barátnőm...
3/7 anonim válasza:
Ez inkább szánalmas mint aranyos.
4/7 anonim válasza:
Inkább szánalmas, talán a 14-15 évesek között még elmegy.
5/7 anonim válasza:
Nem adnék, ismeretlenekhez kézzel sem nyúlkálok, nem hogy szájjal. A végén elkapnék valami kórságot.
7/7 anonim válasza:
Kiröhögném, és elásná magát nálam egész életére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!