Hipstercica kérdése:
Ha túlságosan fiatalosan és jó kislányosan, ártatlannak nézek ki, hogyan vadíthatnék kicsit magamon? Fiúk nektek bejönnek a cuki csajok? 19/L
Figyelt kérdés
2013. okt. 21. 19:07
3/14 anonim válasza:
mutass egy képet, és megmondom. Elég tág fogalom a 'cuki'
4/14 anonim válasza:
nekem a cuki csajok tetszenek legjobban, külsőre-belsőre is
5/14 anonim válasza:
rám is szinte minden fiú azt mondja, hogy cuki vagyok, pedig szerintem nem is. engem is zavar néha, de emiatt nem akarnék vadítani magamon, mert az már nem én lennék.
Örülj neki, hogy aranyosnak néznek, és nem ribinek.
6/14 anonim válasza:
a külsőd is a cukiságról árulkodik? :) Küldhetsz képet privátban ha gondolod egy kis szöveggel mellé, ami téged jellemez :)
7/14 anonim válasza:
Azok jönnek be a legjobban. :)
22/F
8/14 anonim válasza:
Ezt így kép nélkül nem tudom megmondani. Lehet,hogy számomra nem lennél cuki másnak meg igen.
9/14 A kérdező kommentje:
képet ne várjatok bocsi.
2013. okt. 21. 19:15
10/14 anonim válasza:
Ne vadíts. Maradj inkább fiatalos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!