Mit tegyek? 13 éves, nagyon fejletlen lány vagyok. A magasságom 150 cm,40 kg vagyok, és nagyon kislányosan nézek ki. Lécci írjatok értelmes válaszokat!
A szervezeted növésben van. Ez azt jelenti, hogy nagyon fontos lenne, hogy elegendő vitamint, ásványi anyagot vigyél be. Mindennap enned kell friss zöldséget, gyümölcsöt, tejterméket. A szénhidrát is nagyon kell, nyugodtan befalhatsz néha egy kis csokit. Szerintem igencsak vékonyka vagy, nincs miből felépítenie a szervezetednek a női lét fizikai megfelelőit. Ezért nem nőnek a melleid, nem nőiesedsz. Nem kellene meghízni, de egy kis súlynövekedés nem ártana.
Ha nagyon nincs étvágyad, akkor kérd meg édesanyádat, hogy vegyen neked multivitamint, vagy Centrum tablettát.
Vígaszként csak annyit: olyan még nem volt, hogy valaki ne nőtt volna fel előbb-utóbb.
Én tizenévesen nagyon élveztem, hogy fejlettebb voltam és idősebbnek néztem ki a korombélieknél.
Most, hogy 32 évesen 38-nak néznek az emberek, már annyira nem röhögök.
Örülj neki! Addig jó, amig gyerek vagy. Majd megnő mindened. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!