Szerintetek inkább előny vagy inkább hátrány ha egy nő túlságosan ártatlannak, szüzikének néz ki kívülről?
Ha annak is néz ki, és az is, az csak egy baromi vonzó tulajdonság.
De ha ártatlannak néz ki, és közben egy "ribi" akkor az kegyetlenül kétszínű tulajdonság.
Amit említettél az tényleg egy előny. De attól hogy szexuálisan aktívabb vagy mint egy szűzike, még nem leszel rib@nc:)
Az ilyen lányokat (kinézetre is és gondolkodásmódra is szűzies) jó nézegetni, csodálni. De nekem túl naivak, nem merik megmondani mit szeretnének. Ellenben az olyanokkal mint te. Hiába a szende külső belül tudod mit akarsz! :) Az ilyen csajok tetszenek igazán :D
Én még eddig csak a hátrányát éreztem. Szóval automatikusan úgy kezelnek 10 esetben 8-szor, mintha hülye is volnék, de a legrosszabb az, amikor bunkó barmok akarnak felszedni v.mi sablon dumával.
Nem bizonygatom az ellenkezőjét, hanem normális hangon, de kegyetlenül vitriolos stílusban helyreteszem azt, aki lekezel. Ha én normálisan, tisztelettel szólok v.kihez, ugyanezt elvárom cserébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!