Lányok! Nektek ijesztő volna, ha egy fiú a semmiből kinyomozna rólatok mindent és így próbálna ismerkedni veletek? (csak egyetlen egy szemkontaktus után a buszmegállóban)
Szegeden az egyikben:D
De én már nem vagyok középsulis, szóval tuti nem én vagyok az a lány, de drukkolok nektek hogy öszejöjjön a dolog:)
Biztos, hogy nem "menõ", viszont az is biztos, hogy nem te lennél az elsõ, aki ilyet tesz. Már egy csomó embertől hallottam, hogy a neten "kutatgatott" egy személy után.
Van egy fiú, aki már egy jó ideje tetszik, de még nem beszéltünk soha. Kíváncsiságomból fakadóan kiderítettem a nevét, hogy hova valósi, egy szóval csak annyit, amennyit a fb. adatlapjáról meg lehet tudni. Szerintem ezzel nem követtem el semmi bűnt. Ha te is a közösségin megnézed az adatlapját, szerintem az még nem kémkedés. Sõt, nekem talán még imponálna is, ha a srác, aki tetszik, a nevemen leszólítana. Persze nem kell letámadnod személyes dolgokkal (már ha ilyet kiír az adatlapra), elég, ha ezt csak te tudod, aztán késõbb úgyis beavat, feltéve, ha te is tetszel neki.
De amúgy, ha bátor vagy, menj oda hozzá, valamilyen ürüggyel. Szerintem, ha szemeztetek,nem fog visszautasítani. :)
16/L
Jól van, ez nem Szegeden történt! :D
Köszönöm 16/L a válaszod, végre valaki más szemszögből nézi!
Én nem csak a facebookon nyomoztam le, hanem minden létező nyomot, amit az interneten hagyott magaután! Egyébként csak mókából nyomoztam le. Izgalmas, hogy egy csomó mindent tudok a buszra felszálló emberekről, miközben ők nem tudjkk, ki vagyok, vagy éppen még nem is láttak.
De nem akarok kezdeményezni, mert más típusú ember, ahogy kiderítettem, mint én. Szóval, még jó, hogy ez előbb tudódott ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!