Lányok! Nektek ijesztő volna, ha egy fiú a semmiből kinyomozna rólatok mindent és így próbálna ismerkedni veletek? (csak egyetlen egy szemkontaktus után a buszmegállóban)
Miért lenne gyerekes? Az gyerekes, hogy mindenki naívan kitálal mindent a neten, ez a gyerekes.
Én nem zaklatok senkit, csak a logikámnak köszönhetően kibogozom az internetet, csak élek az információval. Az információ hatalom.
Hát ijesztőnek szerintem nem ijesztő, szerintem más is szokott nyomozgatni a kiszemeltje után neten..legalábbis én azért próbálom megtalálni az illetőt, ha tudom, de csak azért, hogy megtudjam, van-e valakije, azért a többit annyira nem csekkolom le..Szerintem ha neked összejön ezzel a lánnyal valami, azt ne közöld vele, hogy még azt is tudod hanyasokkal vették fel a jelenlegi sulijába, bár végülis te tudod, de engem ez azért már lehet lesokkolna, hogy ennyire le lettem csekkolva..
Amúgy most nekem is van egy srác aki tetszik, a buszmegállóban szoktam látni, talán én is tetszem neki..na mondjuk ha rám írna facen örülnék neki, hogy megtalált és felvenné velem a kapcsolatot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!