Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Nektek ijesztő volna,...

Lányok! Nektek ijesztő volna, ha egy fiú a semmiből kinyomozna rólatok mindent és így próbálna ismerkedni veletek? (csak egyetlen egy szemkontaktus után a buszmegállóban)

Figyelt kérdés
Ez menő lenne, mert látjátok, hogy zseni a srác, vagy elriasztana benneteket?
2013. okt. 19. 17:52
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Miért lenne gyerekes? Az gyerekes, hogy mindenki naívan kitálal mindent a neten, ez a gyerekes.

Én nem zaklatok senkit, csak a logikámnak köszönhetően kibogozom az internetet, csak élek az információval. Az információ hatalom.

2013. okt. 19. 18:18
 12/25 anonim ***** válasza:
ez engem is inkább megrémítene, sem mint lenyűgözne. szerintem kapásból keresztbe húzza az egyik legfontosabb dolgot egy kapcsolatban: a bizalmat.
2013. okt. 19. 18:19
 13/25 anonim ***** válasza:
Igen, de erre ez pont nem igaz, hogy hatalom lenne... Amit most írtál, az is igencsak gyerekes. :(
2013. okt. 19. 18:19
 14/25 anonim ***** válasza:
Én tuti érdekesnek találnám:D vicces lenne,szegény mennyit nyomozgatott mire egy levelet tudott küldeni :D
2013. okt. 19. 18:23
 15/25 anonim ***** válasza:
a logikádnak köszönhetően megtudhatod, hogy hívják, hová jár iskolába, igen. de a felvételi eredményeit és hasonlókat már nem logikával kikövetkeztetve tudnád megszerezni, hanem nyomozás útján, ami gáz.
2013. okt. 19. 18:28
 16/25 A kérdező kommentje:
Jól van, mindegy. Nem értitek. De nem is érdekel. :)
2013. okt. 19. 18:29
 17/25 anonim ***** válasza:

Hát ijesztőnek szerintem nem ijesztő, szerintem más is szokott nyomozgatni a kiszemeltje után neten..legalábbis én azért próbálom megtalálni az illetőt, ha tudom, de csak azért, hogy megtudjam, van-e valakije, azért a többit annyira nem csekkolom le..Szerintem ha neked összejön ezzel a lánnyal valami, azt ne közöld vele, hogy még azt is tudod hanyasokkal vették fel a jelenlegi sulijába, bár végülis te tudod, de engem ez azért már lehet lesokkolna, hogy ennyire le lettem csekkolva..

Amúgy most nekem is van egy srác aki tetszik, a buszmegállóban szoktam látni, talán én is tetszem neki..na mondjuk ha rám írna facen örülnék neki, hogy megtalált és felvenné velem a kapcsolatot:)

2013. okt. 19. 18:30
 18/25 A kérdező kommentje:
Melyik buszmegállóban? :D
2013. okt. 19. 18:40
 19/25 anonim ***** válasza:
A félévi eredményeit honnan??
2013. okt. 19. 18:40
 20/25 A kérdező kommentje:
Felvételi eredmények. Hova, milyen suliba, milyen pontszámokkal, hanyadik helyen vették fel az adott középiskolába.
2013. okt. 19. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!