Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Nektek ijesztő volna,...

Lányok! Nektek ijesztő volna, ha egy fiú a semmiből kinyomozna rólatok mindent és így próbálna ismerkedni veletek? (csak egyetlen egy szemkontaktus után a buszmegállóban)

Figyelt kérdés
Ez menő lenne, mert látjátok, hogy zseni a srác, vagy elriasztana benneteket?
2013. okt. 19. 17:52
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Attól függ, mi az a minden. Ha a nevemet megtudja, ok. Ha 20 embert kikérdez, hogy mit lehet tudni rólam... akkor inkább azt mondom: tőlem kérdezte volna....
2013. okt. 19. 17:53
 2/25 anonim ***** válasza:
szerintem beteges :D
2013. okt. 19. 17:56
 3/25 A kérdező kommentje:
Nem, csak azokat, amiket a neten lehet megtalálni! Teljese név, lakhely, volt suli, felvételi eredmények, jelenlegi suli, osztály, barátai, miket kedvel, stb! Szóval nem másoktól szerzett infók.
2013. okt. 19. 18:01
 4/25 anonim ***** válasza:
Nekem nem nyerők a kémek.
2013. okt. 19. 18:02
 5/25 anonim válasza:
100%
Ez paranormálisan rémisztően ilyesztő rejtély lenne a számomra :DD
2013. okt. 19. 18:03
 6/25 anonim ***** válasza:
ijeszto
2013. okt. 19. 18:03
 7/25 A kérdező kommentje:
:D
2013. okt. 19. 18:05
 8/25 anonim ***** válasza:

Csináltam már ilyent. Együtt utaztam egy lánnyal a vonaton, tudtam, hogy hol szállt fel, ebből következtettem az iskolára, és azt is, hogy hol szállt le, ebből meg a lakhely volt meg. Pillanatok alatt meg is találtam.

Ráírtam, de nem jártam sikerrel. Úgyhogy most már tudom azt, hogy ez egy hihetetlenül gyerekes dolog, amit írsz, kérdező.

2013. okt. 19. 18:06
 9/25 anonim ***** válasza:

Menő?? Én inkább azon gondolkoznék erősen, hogy ne menjek-e el a rendőrségre, mert valaki zaklatni akar...

Amúgy meg nem is teszek fel magamról ilyen informácókat sehova.

2013. okt. 19. 18:08
 10/25 anonim ***** válasza:

nem nyerő, amúgy is paranoiás vagyok mert zaklattak így hogy kinyomozták hol lakom és a ház elé jártak

ne nyomozgasson, írjon inkább kapásból rám vagy jöjjön oda élőben

2013. okt. 19. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!