Ha egy fiú szióval köszön el az mit jelent?
Figyelt kérdés
na úgy van a történet hogy osztálytársammal (fiú) elkezdtünk beszélgetni fb-on úgy két napja és végülis el szoktunk lenni
eddig mindig úgy köszönt el h szia most meg úgy hogy szió
nem tűnt fel nekem h tetszenék neki meg nekem se tetszik csak kíváncsi vagyok hogy szerintetek ez mit jelent :D
2013. okt. 18. 23:29
11/18 anonim válasza:
anyám. ha holnap zöld inget vesz fel, és még nem láttad rajta, annak is nagyon nagy jelentősége lesz ám.
12/18 anonim válasza:
Ó isten báránya... ha valami nagy állat lennék, akkor sorra verném szét a puszilkodos fiúkat b+! Csak lássam meg... de hát nyeszlett vagyok...
Szerintem semmi jelentősége. Én azt is szoktam mondani hogy "csív" mert vicces szerintem :-)
13/18 A kérdező kommentje:
hát akkor jó :D
2013. okt. 18. 23:48
15/18 anonim válasza:
semmit, nekem egy fiú ismerősöm sokszor szióval köszön el, de ez nem jelet semmit (sajnos..) :)
17/18 anonim válasza:
Nálam azt, hogy nem akarom ismételni magam, mondjuk azzal a szóval elköszönni amivel talán épp nyitottam a beszélgetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!