Miért köszön névszerint?
Egy helyen dolgoztunk a nyáron, és elejétől kezdve megjegyezte a nevemet. A főnök biztos mesélt rólam neki, mármint a nevemet tőle tudja, mármint első találkozáskor, amikor mellé küldtek dolgozni, bemutattak neki, hogy én leszek a munkatársa aznapra, de a nevemet nem mondták, és ő meg tudta a nevemet, mert úgy köszönt. Azóta, ha összefutottunk, úgy köszönt, nére szólóan. :D Egyszer arra volt dolgom, amerre ő dolgozott, de láttam, hogy még foglalt a gép, amire nekem szükségem volt, így vártam. Ő ezt észrevette és rámköszönt aztán odaengedtek a géphez, de ekkor is névszerint köszönt. :D
A kérédsem, hogy miért? Vagy hülyének néz, mert kicsit ügyetlnekedtem első nap, és ezért jegyzett meg ennyire magának, vagy nem tudom.. :D
Tetszel neki :)
Vagy ő van zavarban, vagy téged akar zavarba hozni ezzel, vagy mindkettő
5-ös:
Igen belezúgtam. :$ --> Nem is ismerem és kinőttem abból a korszakomból, hogy attól, mert valaki kedvesebb velem az átlagnál, arra asszociáljak, hogy már dúl a láv.
Másik meg, hogy ha így is lenne, az neked miért fájna? :)
Kérdezd meg tőle...
Mi a szarért itt kérdezed meg?
16:30 dehogy fáj nekem, miért fájna?
De akár gyerekes, akár nem, te egy kicsit tényleg belézúgtál, valld be! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!