Van egy fiú akivel ha találkozok köszön. Mit arhat tőlem? Többi lent
Figyelt kérdés
elkezdtem nemrég vizilabdázni és az egyik fiú (külön van a lány és a fiú csapat) elkezdett nekem köszöngetni úgy hogy "szia xy!" ès nekem tetszik, de nem tudom hogy tetszem e neki... azt sem tudom honnan ismer mert még sohasem hallottam róla. már írtam neki faceen is hogy miért csinálja ezt?... de azt mondta hogy ez hosszú... ès nem mondta el, de aakon meg azt îrta hogy mert szererlek. aztán megkérdeztem hogy komolyan gondolta e és azt mondta h nem. szerintetek akkor most mi is van? én 12/l (hetedikes) ő meg kilencedikes2013. júl. 9. 01:02
1/8 anonim válasza:
az van, hogy ideje lefeküdni...
kipihenten rájössz, hogy mi a teendőd...
Nehogy ezekre a gyakoris válaszokra alapozz... Beszélgess vele, de 12 éves vagy kisanyám... nem ilyeneken kéne a kis eszedet jártatnod :)
2/8 anonim válasza:
Ha köszön az nem jelent semmit, mivel köszönni alapból illik, szóval ne álmodozz ilyeneken XD
3/8 A kérdező kommentje:
okè oké... nem vagyok ilyan hülye hogy mindent elhiggyek de. mostanába ez nagyon foglalkoztat, és csak ezért nem alszok...
2013. júl. 9. 01:11
4/8 anonim válasza:
Akkor sacc ő is 14-15 éves lehet, kétlem hogy bármi komoly dolog lenne ez mögtt.
5/8 A kérdező kommentje:
2. válaszoló
egy közösségbe 20 idegen közül 1 köszön. az neked nem lenne furcsa?!
2013. júl. 9. 01:14
6/8 anonim válasza:
hmm... lehet hogy mondjuk jól nevelt... vagy úgy köszöntél, hogy hét kilométeres körzetben mindenki meghallotta, és nem bírta figyelmen kívül hagyni a vigyorodat... de te túl kicsi vagy még...
7/8 anonim válasza:
Akkor ezek szerint a fiatalok 95%-a tapló :D
8/8 xKakashix válasza:
Én 18 vagyok, tegyük fel, hogy elmegyünk egymás mellett és rádköszönök, mert olyan kedvem van, akkor ez már azt jelenti hogy tetszel? :D
Nem értem ezt a logikát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!