Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 nap múlva találkozok a pasimmal akivel neten járunk eddig csak msnen beszélgettünk és most talizunk először mire száíthatok hogyan köszön? úgyértem szájrapuszi v lesmárol? :S
Én is neten ismertem meg a barátnőmet, tök véletlenül, nem csetelős/ismerkedős oldalon. Elkezdtünk beszélgetni, kb 1 hónap után elhatároztam magam h jó ne csak neten dumáljunk, lementem hozzájuk. Először nem volt semmi, kézfogás sem csak beszélgettünk, de egyre jobban megkedveltük egymást, puszival köszöntünk el. Aztán elkezdtünk találkozgatni egyre sűrübben, elkezdtünk járni :P Ez kb 8 hónapja volt, azóta is járunk =)
Tom, h ezzel nem a kérdésedre válaszoltam, de lehet, hogy érdekesnek találod.
Szerintem ilyen első talikor ne nagyon számíts semmire még akkor se ha neten azt mondogatja a "pasid", hogy szeret, te vagy az egyetlen, igazából még nem is ismeritek egymást, neten tök más az ember, mint élőben.
Sok sikert.
Boldog karácsonyt, kellemes ünnepeket kívánok.
Hogy mire számíts? Engem a srác szájra puszival fogadott! De ez nagyon sok mindentől függ...pl. szimpi leszel-e vagy sem?!
Neten járni pedig nem lehet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!