Jót jelent, ha egy nő a beszélgetés végén úgy köszön el, hogy vigyázz magadra?
Figyelt kérdés
2013. aug. 4. 17:26
1/19 anonim válasza:
A hanglejtéséből ítéld meg. Ha fenyegető, akkor tényleg vigyázz magadra. :D
2/19 A kérdező kommentje:
Háááát... :D Nem, egyáltalán nem volt fenyegető. :)
2013. aug. 4. 17:28
3/19 anonim válasza:
sztem nem jelent semmit, nálam egyenértékű a "szia"-val. annyi h a "vigyázz magadra" kicsit személyesebb, nem mondom,csak olyannak,akivel azért gyakrabban szoktam beszélni.
4/19 anonim válasza:
milyen alternativák vannak szerinted? Gondolom nem fenyegető volt ahogy az első gondolja, csak te reménykedsz hogy ez jelenthet valamit haigy köszönt el... Ha igy gondolod akkor el kell hogy keseritdóselek ez nem jelent semmit csak mondta. Anuykád is mondja gondolom.
5/19 A kérdező kommentje:
Szerintem a (mai) nők többsége nem dobálózik csak úgy a vigyázz magadra kijelentéssel.
2013. aug. 4. 17:32
7/19 anonim válasza:
hidd el nem ezen fog mulni hogy mi lesz ebből. Én is szoktam mondnai gyakran bárkinek sima szó fordulat. De ettől függetlenül lehet ezer ásik jel ami utalhat rá ha tetszel neki. Ezekre fogylej, gesztus, tekintet, vislekedés.
8/19 anonim válasza:
nálam ez ugyanazt jelenti, mint a szia.
szerintem semmi különleges nincs abban, ha egy nő ezt mondja.
de ez az én személyes véleményem.
10/19 A kérdező kommentje:
Én úgy érzem, hogy régebben sokkal természetesebb volt egy "vigyázz magadra". Változtak az emberek, ezért is írtam, hogy ezt a kifejezést szerintem manapság nem nagyon dobálják.
2013. aug. 4. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!