Ha egy fiú szióval köszön el az mit jelent?
Figyelt kérdés
na úgy van a történet hogy osztálytársammal (fiú) elkezdtünk beszélgetni fb-on úgy két napja és végülis el szoktunk lenni
eddig mindig úgy köszönt el h szia most meg úgy hogy szió
nem tűnt fel nekem h tetszenék neki meg nekem se tetszik csak kíváncsi vagyok hogy szerintetek ez mit jelent :D
2013. okt. 18. 23:29
3/18 A kérdező kommentje:
én nem szoktan sűrűn hallani hogy a fiúk szióval köszönnek :D
2013. okt. 18. 23:31
4/18 A kérdező kommentje:
ömm... nem hiszem :)
2013. okt. 18. 23:32
5/18 A kérdező kommentje:
am már más fiú is köszönt úgy hogy szió de az inkább csak ismerős volt mint haver vagy barát és mind láttak rólam képet :D
2013. okt. 18. 23:33
6/18 anonim válasza:
az égvilágon semmit nem jelent...
7/18 anonim válasza:
Nekem olyan b.z.s tűnik...
/Bocsánat!/
8/18 ameoland válasza:
jaj, ha erre okosat mondhatnék!
Minap én is láttam egy csapat srácot.. épp köszöntek egymásnak. Először kezet fogtak, majd mindezt két gyengéd puszi kísérte. Valahogy... sose értettem meg ezt.. akkor is csak lefagytam..
9/18 anonim válasza:
Én is szoktam "szió"-val köszönni lány ismerősöktől kapcsolati viszonytól függetlenül. Mert az olyan gyengédebb, szerintem.
10/18 A kérdező kommentje:
én ezt mondjuk nem tartom b**isnak, csak fura vok egy kicsit
nekem ez egy kicsit jelent valamit mert más fiú osztálytársam nen köszönt így nekem még :D
2013. okt. 18. 23:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!