Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 17-18 éves fiúk! Mi az a...

17-18 éves fiúk! Mi az a külső és/vagy belső tulajdonsága egy lánynak, ami igazán megfog?

Figyelt kérdés
Mi az ami behálóz és utána nem enged? Mi az, amiért megőrültök? De nem csak a nagy mell, feszes popsi kategóriára vagyok kíváncsi. :)

2013. okt. 17. 17:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Naiv hit hogy egy nő is behálózhat engem. :D

Nézd, legyen agyad! Ez már elég! És használd is! Legyen szíved és ne játszmázz!

Külsőre jó ha 170 feletti vagy és max 65 kg. :D Hajad, szemed, mindegy, legyen helyes arcod. Kicsi mell is oké, de kerek, feszes popsi legyen.

2013. okt. 17. 17:12
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha magabiztos, es tudja mit akar, talpraesett (mentalisan is), meg ha intelligens, vagy egy kacer mosoly, ne adja magat konnyen viszont ne is jatsza el az erinthetetlent stb
2013. okt. 17. 17:15
 3/12 anonim ***** válasza:
Gyönyörű és kedves arc, szem, normális, nem anorexiás vagy kövér, és ezekhez legyen is kedves. Ha visszahúzódóbb, előny, de ne féljen semmitől, vagy legalább ne mutassa ki. Mell mindegy, ne legyem láthatatlan vagy lógós.
2013. okt. 17. 17:15
 4/12 anonim ***** válasza:

Belső: Ha kedves és vicces, jófej csajszi

Külső: Alacsonyabb mint én (sajnos sok lány magasabb nálam, 167 cm vagyok) és lehetőleg barna haja legyen, barna szeme és ilyen hogy is mondjam.Egyszerű, de szép arca:D És legyen aranyos, ne egy plázabiccs

17/F

Írj rám privátban, ott tudok küldeni képet:)

2013. okt. 17. 17:16
 5/12 anonim ***** válasza:
Külső: Legyen szép az arca, minimum vállig érő szép haj, "kerek, feszes popsi". Ne legyen túl alacsony, vékony legyen, de ne csont kollekció.
2013. okt. 17. 17:17
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, ha kicsit titokzatos. Meg, ha kicsit visszafogottabb, de a bóknak szemmel láthatóan örül. Meg a szemek. A szép, nagy, tiszta szemekért megőrülök. Szín mindegy, csak barna legyen.
2013. okt. 17. 17:27
 7/12 anonim ***** válasza:
nagyon szép arc és társulva nagyon szép szemekkel :D
2013. okt. 17. 17:29
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem a füle. Ha egy lánynak nem csámpás a füle akkor azzal teljesen magába szippant.
2013. okt. 17. 17:29
 9/12 anonim ***** válasza:
#8 nagyon komoly :D
2013. okt. 17. 17:33
 10/12 anonim ***** válasza:

Külső: Legyen ápolt, nem hátrány ha szép vagyis hogy nem az a csontkollekció de nem is dagadt..

Belső: Ne legyen nagyképű, ne játsza a rbancot, humoros de lehessen vele komolyan is beszélni, magabiztos vagyis legyen saját gondolata... stb

17/F

2013. okt. 17. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!