Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lehet-e valaha barátnőm ilyen...

Lehet-e valaha barátnőm ilyen jellemzőkkel?

Figyelt kérdés

Nos,27 éves vagyok hamarosan,és egyszerűen nem vagyok egy csajmágnes.

Röviden rólam:

- jó tulajdonságok száma: 0

- humorérzék: 0

- szociális készség: 0

- sz*r személyiség

- nem járok bulikba,utálom azokat

(megjegyezem,más hely nincs itt)

2013. okt. 17. 13:56
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Semmi nem jut az eszembe. Utálom az egész rohadt kis életem.
2013. okt. 18. 12:25
 12/23 anonim ***** válasza:

Változtatni mindig lehet. És kell is.

Az ember nem szülteik tökéletesnek, és élete folyamán sokszor változik.

Ami magamban zavar, hogy nem vagyok szociálisan kellően érzékeny és fele olyan művelt sem vagyok mint amilyen szeretnék lenni. De ezek ellen próbálok tenni, próbálok jobb ember lenni, mint ami vagyok. Vállalok olykor önkéntes munkákat, hogy fejlődjön a szociális érzékenységem, és szabadidőmben pedig olvasok, hogy több szemszögből láthassam a világot.

Az igaz, hogy ezeket a változtatásokat magamért és nem párkeresési esélyek növelésére használom, de ha nem vagy magaddal elégedett akkor változtass. Kezdheted kis lépésekkel is.

Tinikoromhoz képest rengeteget fejlődtem és ez nemcsak magamnak, de barátaimnak és főleg egykori kedveseimnek az érdeme is. Fiatal koromban tipikus otthonülős, kisegér voltam, aki ki se dugta az orrát a szobájából. Az egész napom ábrándozással ment el és babázással. Régen dinamittal sem lehetett otthonról kirobbantani. Lehet én is egy facebook tiniként végzem... de elkezdett zavarni, hogy bennem nincs semmi különleges. Semmi amire büszke lehetnék, ami kiemelne a tömegből. (bár régen a kövérségem kiemelt a tömegből :D )

Akkor lehatároztam, hogy ezen változtatok. Kezdtem az olvasással. Ifjúsági regényeket olvastam kezdetben... a végén már az otthoni könyvtárat is kivégeztem.

Aztán rájöttem, hogy nekem megy a kosár. Így lekezdtem kosarazni. És onnantól a sport része is működött az életemnek.

Ha valami nem tetszik magadban akkor változz. Ha az élet citromot adott csinálj belőle limonádét. Úgy soha semerre nem fogsz, haladni ha csak elvagy mint a befőtt.

Ha más életet akarsz akkor lépj egy más élet felé. Építsd fel újra a karaktered és légy egy új ember, egy jobb ember. Amilyen szeretnél.

2013. okt. 18. 13:34
 13/23 A kérdező kommentje:
Igenám,de nincs semmi,amiben jó lennék. Ami a változtatást illeti,a szándék megvan,csupán a motiváció hiányzik.
2013. okt. 21. 12:42
 14/23 Noydra ***** válasza:
Talán az lenne a motiváció, hogy akkor valamiben jó lennél... Ezzel magadban is találnál értékelhető dolgot, nőne az önbizalmad, jobb ember lennél. Nem bonyolult...
2013. okt. 21. 13:59
 15/23 A kérdező kommentje:
Csak frusztrál,hogy érettségivel,meg 2 jó szakmával szemetet szedek közmunkában.:S Ha így nézzük,szemetszedésben jó vagyok.:S Olyan,mintha az ember karikatúrája lennék.:S
2013. okt. 21. 14:11
 16/23 anonim ***** válasza:

Depressziós és önbizalomhiányos vagy.

Szerinted az összes pszichológus hülye. Akkor mégis honnan várod a megoldást? Ráadásul itt is látszik, hogy nagyon önfejű és makacs vagy. Nem is akarsz te változtatni, jól megvagy a megszokott kis életeddel, csak gondoltad, hogy siránkozol itt egyet.

Én is úgy gondolom, hogy nem vagyok egy húúú de nagy főnyeremény, csak az a különbség, hogy nálam már van diagnózis és járni fogok kezelésre, hogy megváltozzon ez a negatív önkép, mert tarthatatlan a helyzetem.

2013. okt. 21. 14:17
 17/23 A kérdező kommentje:
Voltam pszichológusnál,aki tőlem kérdezte,hogy szerintem mi okozhatja ezt. Pff. Frankó orvos,ha a pácienstől kérdi mi baja.:S Nekem valami jó kis bódító gyógyszert kéne. Régen szedtem frontint.Akkor voltam boldog,mikor kábult voltam:) Akkor nem éreztem fájdalmat. Régi,szép idők
2013. okt. 21. 14:21
 18/23 A kérdező kommentje:
Csak az a gond,hogy ahol lakom,nincs semmiféle közösségi program,otthon nincs netem,hogy esténként online játszak,stb. De azért próbálok egyéb lehetőségeket.
2013. okt. 21. 14:27
 19/23 anonim ***** válasza:

Tőlem ilyent soha nem kérdezett a pszichológusom. Miért nem próbálsz másikhoz elmenni?

A bódító gyógyszer pedig csak ideig-óráig megoldás... Boldog nem leszel tőle...

2013. okt. 21. 14:29
 20/23 A kérdező kommentje:
Boldog nem leszek,de addig sem érezném magam rosszul.
2013. okt. 24. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!