Lehet-e valaha barátnőm ilyen jellemzőkkel?
Figyelt kérdés
Nos,27 éves vagyok hamarosan,és egyszerűen nem vagyok egy csajmágnes.
Röviden rólam:
- jó tulajdonságok száma: 0
- humorérzék: 0
- szociális készség: 0
- sz*r személyiség
- nem járok bulikba,utálom azokat
(megjegyezem,más hely nincs itt)
2013. okt. 17. 13:56
1/23 anonim válasza:
Vannak nők akik szeretik a tüskés személyisűgű sünöket:DD
3/23 anonim válasza:
A hozzáállásod miatt nem valószínű.
4/23 anonim válasza:
Hát ha semmi vonzó nincs benned, akkor miért is várod, hogy csajmágnes legyél?
5/23 A kérdező kommentje:
Rosszul foglamztam. Nem akarok az lenni,elég ha csak egy lánynak megtetszek. Az sem baj,ha nekem nem jön be,csak legyen már valakim végre.
2013. okt. 17. 14:08
6/23 anonim válasza:
Lehet, hogy alapjáraton semmi gond nincs veled, de ezzel a "szar vagyok, és úgysem kellek senkinek" hozzáállással az abszolút férfiatlanság példaképévé válsz. Melyik nő fogadna örökbe csak úgy egy ilyen megtört lelkű, önbizalom nélküli, picsogó kis kamasz fiút? Képzeld csak el.
7/23 A kérdező kommentje:
Ez igaz.Viszont mire rendbe tezsem lelkileg magam,már el is megy az életem. Nem fogom erre pazarolni az életem. Pszichológushoz nem megyek,idióták mind.
2013. okt. 17. 14:15
8/23 anonim válasza:
Kapsz egy esélyt tőlem, mert helyesen írsz és az nagy kincs manapság.
9/23 Noydra válasza:
Na te tényleg szánalmas vagy. Jöjjenek a lepontozások, mert ezen az oldalon ugye még senki nem szegett törvényt, senki se jár bulizni, senki se iszik és mindenki huuu de nagyon erkölcsös, de te egy SZÉGYEN vagy...
10/23 anonim válasza:
9, Én nem szoktam bulizni. :D
Kérdező, legyen egy kis önbizalmad. Biztos van valami, amiben jó vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!