Volt valakinek még ilyen időszaka?
(Lehet, hogy nem a legpontosabb a kategóriaválasztásom, mert nem csak párkapcsolatokról van szó, de ezt éreztem a leginkább találónak :)
Szóval mostanában úgy érzem, sorban "kiábrándulok" azokból az emberekből, akik körülvettek eddig. Pl. van egy barátnőm, akinek igazából arra vagyok jó, hogy elsztorizza az életét, de sosem érdekli, mi van velem, az exem is addig tartott ki mellettem, amíg én kötöttem kompromisszumokat vele kapcsolatban, amint neki kellett volna elfogadni valamit, az már nem ment.
Megismertem egy srácot azóta, meghallgattam a furább dolgait is, és tényleg érdekelt a személyisége, ő meg abszolút nem akarta meghallgatni a rajta kívül eső témáimat (mivel akart tőlem valamit, ezért csak azt volt hajlandó feszegetni).
Ezekhez a jelenségekhez jó pofát vágtam eddig, de mostanában hajlamos vagyok belevágni az érintett személyek arcába, hogy ha így állunk, akkor ne erőltessük a kapcsolattartást. Lehet, hogy új embereket kéne megismernem, de attól félek, velük is így járnék előbb-utóbb.
Normális, csinos nő vagyok, 24 éves, tehát már nem tini, nem értem, miért most jönnek elő ilyen kérdések nálam. Biztos, hogy nekem is megvan a hibám a dologban, kérlek ha látjátok, mi az, akkor közöljétek velem:) Illetve ha érzett még valaki így, ossza meg a tapasztalatait.
Nem fogok jogászkodni szavakon és az értelmezésükön.
Idősebb sem vagyok nálad annyival, hogy gyökeresen eltérő legyen a benyomásom a világról és az emberekről.
Mik a félelmetesen irreális következtetéseim?
A partner szót pedig szerintem neki kellene adni a melegeknek. Tökéletesen alkamlas arra, hogy elfedje a másik fél nemét, és kellően távolságtartó, hogy ne kérdezzenek többet róla.
Offtopic, csak úgy eszembejutott.
Az "elefántcsonttornyos" hozzászólásodnál úgy éreztem, elkönyveltél egy nagy arcú és felsőbbrendűségi komplexusos lánynak, holott ez koránt sincs így. Ha ez lenne a helyzet, nyilván fel sem merül bennem, hogy esetleg én rontok el valamit.
A partner az az ember, aki társad éppen egy adott szituációban, legyen az bármilyen jellegű (szexuális-, üzleti-, beszélgető- ), de igazán nem szándékom nekem sem szemantikai vitát nyitni:)
Látom ezzel az elefántcsont toronyos kérdéssel nagyon elrúgtam nálad a pöttyöst...
Az pedig igazán nem lenne korrekt dolog tőlem, ha másnak a szemére vetném a felsőbbrendűségi komplexusát.
Mit mondott amúgy a barátnőd, ami ennyire rosszul esett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!