Volt valakinek még ilyen időszaka?
(Lehet, hogy nem a legpontosabb a kategóriaválasztásom, mert nem csak párkapcsolatokról van szó, de ezt éreztem a leginkább találónak :)
Szóval mostanában úgy érzem, sorban "kiábrándulok" azokból az emberekből, akik körülvettek eddig. Pl. van egy barátnőm, akinek igazából arra vagyok jó, hogy elsztorizza az életét, de sosem érdekli, mi van velem, az exem is addig tartott ki mellettem, amíg én kötöttem kompromisszumokat vele kapcsolatban, amint neki kellett volna elfogadni valamit, az már nem ment.
Megismertem egy srácot azóta, meghallgattam a furább dolgait is, és tényleg érdekelt a személyisége, ő meg abszolút nem akarta meghallgatni a rajta kívül eső témáimat (mivel akart tőlem valamit, ezért csak azt volt hajlandó feszegetni).
Ezekhez a jelenségekhez jó pofát vágtam eddig, de mostanában hajlamos vagyok belevágni az érintett személyek arcába, hogy ha így állunk, akkor ne erőltessük a kapcsolattartást. Lehet, hogy új embereket kéne megismernem, de attól félek, velük is így járnék előbb-utóbb.
Normális, csinos nő vagyok, 24 éves, tehát már nem tini, nem értem, miért most jönnek elő ilyen kérdések nálam. Biztos, hogy nekem is megvan a hibám a dologban, kérlek ha látjátok, mi az, akkor közöljétek velem:) Illetve ha érzett még valaki így, ossza meg a tapasztalatait.
Mivel nem ismerlek, ezért csak találgatok.
Te inkább hallgató tipus vagy, az emberek ezt szokták meg tőled, lehet nem is könnyen osztod meg az érzelmeid.
Most viszont azt szeretnéd, ha veled foglalkoznának, mert egy hullámvölgybe kerültél, pl. a szakítás miatt, de a környezeted nem veszi észre, vagy nem hozod a tudtukra, hogy most máshogy kellene, hogy viselkedjenek veled.
A másik ötletem az volt, hogy felszínes senkik a barátaid, de mégsem ezzel akartam kezdeni. :)
A lelkiállapotod mennyivel másabb, mint monduk egy éve, vagy mint ahogy a kapcsolatod előtt volt?
Ha felszínesek, és eddig asszisztáltam hozzájuk, az engem is minősít...az a baj:)
Hát nem tudom, rosszul nem érzem magam. Sosem voltam a változás ellen, néha 1-2 dolgot nehéz elfogadni, de úgy vagyok vele, hogy nem véletlenül jönnek-mennek a helyzetek az életben.
De lehet, hogy az egészet én látom rosszul, és valahol nálam siklott félre a kommunikáció a környezetemmel.
Senki nincs, akivel tudsz igazán beszélgetni? Olyan, aki azt is megmondaná, ha te változtál meg?
Anyud, nővéred, legjobb barátnőd, stb?
nekem 2-3 évente lecserélődik a teljes baráti köröm, általában azért, mert hasonló emberekből áll. A kedvencem az, amikor kölcsönkérnek, aztán eltűnnek.
A probléma egyáltalán nem veled (velünk) van. Egyszerűen annyira korcs ez a világ, hogy kevés emberben van igazi érték. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány olyan embert ismerek, akik tényleg érnek valamit :)
Fiúbarátok?
A barátnőkből való kiábrándulás sok lánynál vezet oda, hogy jobban kezdi értékelni az ellenkező nemű barátait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!