Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Volt valakinek még ilyen...

Volt valakinek még ilyen időszaka?

Figyelt kérdés

(Lehet, hogy nem a legpontosabb a kategóriaválasztásom, mert nem csak párkapcsolatokról van szó, de ezt éreztem a leginkább találónak :)

Szóval mostanában úgy érzem, sorban "kiábrándulok" azokból az emberekből, akik körülvettek eddig. Pl. van egy barátnőm, akinek igazából arra vagyok jó, hogy elsztorizza az életét, de sosem érdekli, mi van velem, az exem is addig tartott ki mellettem, amíg én kötöttem kompromisszumokat vele kapcsolatban, amint neki kellett volna elfogadni valamit, az már nem ment.

Megismertem egy srácot azóta, meghallgattam a furább dolgait is, és tényleg érdekelt a személyisége, ő meg abszolút nem akarta meghallgatni a rajta kívül eső témáimat (mivel akart tőlem valamit, ezért csak azt volt hajlandó feszegetni).

Ezekhez a jelenségekhez jó pofát vágtam eddig, de mostanában hajlamos vagyok belevágni az érintett személyek arcába, hogy ha így állunk, akkor ne erőltessük a kapcsolattartást. Lehet, hogy új embereket kéne megismernem, de attól félek, velük is így járnék előbb-utóbb.

Normális, csinos nő vagyok, 24 éves, tehát már nem tini, nem értem, miért most jönnek elő ilyen kérdések nálam. Biztos, hogy nekem is megvan a hibám a dologban, kérlek ha látjátok, mi az, akkor közöljétek velem:) Illetve ha érzett még valaki így, ossza meg a tapasztalatait.

2013. okt. 16. 22:08
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Egy meleg barátom van, és őt szeretem:) csak komoly kapcsolatban él és nagyon keveset tudunk találkozni.

Sajnos a hetero fiúbarátok is egy idő után eljutnak oda, hogy dugni kéne, ha már jóban vagyunk, és az ilyen szintű felszínességtől kedvem van azonnal felállni és hazamenni :D

2013. okt. 16. 22:44
 12/24 anonim ***** válasza:

A gayfriend nem ér.

Az miért felszínesség, hogy szexuálisan vonzódnak hozzád.

Amúgy meg, ezt most, tuti, hogy valami kamudumának fogod tartani, de ahhoz, hogy egy férfi igazán a bizalmába fogadjon egy nőt szeretkezniük kell.

Gondolj Mata Harira. Neki is szex után fecsegték el a legnagyobb hadititkokat.

2013. okt. 16. 22:53
 13/24 A kérdező kommentje:

Volt már ilyenem, és nem a vonzalom zavar, hanem amikor normálisan kifejtem, hogy miért nem szeretném esetleg, akkor vérig vannak sértődve. Ebben az a felszínesség, hogy úgy érzem, használni jó lettem volna valamire, de ha nem teszem amit akarnak, akkor már rögtön nem...

Egyébként 86%os, te tuti pasi vagy :P

2013. okt. 16. 23:02
 14/24 anonim ***** válasza:

Ebben biztos lehetsz, viszont tényleg egy tucatnyi komment kellett, hogy rájöjj?

Úgy tűnik megkopott a hímsovinizmusom, újra kell éleznem.

Elárulom, a nők többsége sem tudja jól kezelni az elutasítást.

A fiúkkal mi volt a baj? A barátnőidben csalódtál, a meleg meleg, a pasik csak azt akarják. Válasz inkább egyet közülük, és éljetek boldogan.

Sőt, ha foglalt vagy a többi sem próbálkozik be olyan nyíltan.

2013. okt. 16. 23:13
 15/24 A kérdező kommentje:

Már az első kettőnél sejtettem, ez csak ilyen célzás volt, hogy nem ér bevédeni:)

Szoktam ismerkedni, de ahogy az egyik válaszadó leírta, nagyon kevés olyan ember van aki igazán ér valamit, nálam például a butaság, egyszerűség és a nagyképűség kizáró ok, így kb el vagyok vágva:D sajnosez mindkét nemnél probléma, azért állok hadilábon a barátságokkal is jelenleg.

2013. okt. 16. 23:25
 16/24 anonim ***** válasza:

Mit nem ér bevédeni? Ezt nem értem :(

Az meg amit az emberekről írtál, olyan, mint valami 16 éves tinilány panaszkodása, erőltesd meg magad egy picit.

Nem vagy te véletlenül egy elefántcsonttoronyba zárva?

2013. okt. 16. 23:33
 17/24 A kérdező kommentje:

Azt, hogy érthető dolog, hogy a férfiak jelentős hányada minden nőt megdugna, akinek helyén vannak az első és másodlagos nemi jellegei, de jelen esetben ez nem tartozott a tárgyhoz:)

Ha elefántcsonttoronyban élek azért, mert igényem van arra, hogy a partnereimmel tudjak beszélgetni, akkor ám legyen...

2013. okt. 16. 23:38
 18/24 anonim ***** válasza:

Partner(ek)?

Az előbb még nemre tekintet nélkül volt az emberiség 90% ostoba, nagyképű, meg mégvalami.

Az rendben van, hogy egy kapcsolathoz több kell, de szerintem te túl borúsan látod a dolgokat.

Besértődni sem kell egyből, főleg, ha azt kérted hogy keressük meg a hibáidat. Bocs, hogy megpróbáltam...

2013. okt. 16. 23:47
 19/24 A kérdező kommentje:
Szerintem félreértés volt, százalékot sehol nem írtam. Nem tudom, te hány éves vagy, de az én korosztályom elég rosszul áll ilyen téren. Nem sértődtem meg, csak félelmetesen irreális következtetéseket sikerült levonnod pár mondatomból:)
2013. okt. 16. 23:53
 20/24 A kérdező kommentje:
Partner egyébként a barát, vagy haver is, vagy a random idegen, akivel megiszok egy sört, míg várom a többieket. Nem csak szexuális vonatkozása van a szónak:D
2013. okt. 16. 23:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!