Ki merne így bevállalni fiúk egy szűz lánnyal való ismerkedést?
Úgy, h ha nekem nem jön be a csaj, egy normális fiút keresnék neki, mert nagyon aranyos, kedves lány, aki nagyon megérdemelné, h szeressék. Olyan kellene, aki nem csak arra hajtana, h elvegye a szüzességét, hanem pl. szerelemből lenne vele úgyis, s ha szex után otthagyná a csajt egy baseball ütővel úgy el lenne törve a térde, h a sántasága miatt többet nem kellene egy csajnak sem?
Na vki vállalná?
Huszonéves csajról lenne szó egyébként, közepe felé van
ohhhhh levélben.. és a térdemet is levélben vered szét vagy arra azért futja h ide told a képed ?:) esetleges cserbenhagyásos megdugás esetén..: a 30+ kilós 52 centis staffim asszem majd megvéd a szájkaratéjtól akár levélben is.. :D qrva kemény v de annyira azért már nem h felszedd :)
ami a csajt illeti: de, rohadt sok ilyen van legalábbis errefelé.
ami a "kerítést" illeti: mert hát ha levélből olyan jól ismered mivel ez is írott simán vehetem kerítésnek.. a stílusból lesüt h használati útmutatón kívül te sem olvastál túl sokat :) maga a kerítés ténye meg szimplán röhejes.. az a csaj huszon akárhány évesen nyilván nem azért szűz mert még nem akarta felszedni senki hanem azért mert vmi oknál fogva ő nem kapcsolt -> a csajjal kell kezdeni valamit nem pasit találni.. köszönjük Emese.
21F
Így? Legalább ha személyesen ismernéd és összefutunk egy társaságban majd bemutatod, hogy xy... Akkor talán elkezdenék beszélgetni vele.
Ha maga a csaj írta volna ki a kérdést akkor is csak esetleges az egész. Szívesen ismerkedek bárkivel, ez soha nem okozott gondot, max nem tartott sokáig.
De az, hogy te társkereső irodát játszol, már nevetséges...
25/F
Octóber,már megint utálatot vált ki bennem,hogy igazat kell neked is adjak,na meg a felettem lévőnek is!!Dred.
2. : Ki az az Emese????Kérdező,viszont szerintem,nem normális ha egy csaj még ilyen korban szűz,bár lehet megvan az oka..Tartogassa a nagy Ő-nek? Vagy vallásos alapú a dolog? Esetleg a szülei "kannibálok"?Én 24/n-vok de elbeszélgetnék a csajjal,és adnék neki jó tanácsokat,na meg nagyon kíváncsi vok a szüzességi fogadalma okára!(Persze ha tett ilyet,ha nem akkor meg,h hogy -hogy,még az)
Szívesen ismerkednék vele. Nem venném el a szüzességét, mert ahhoz nekem komoly érzelmek kellenek. De ismerkedést szívesen.
35F
Én már egy szűz csajt visszautasítottam, legalábbis akkor amikor bevallotta hogy szűz és nem volt még sexuális kapcsolata.
Az én méretem nem neki való:D
Hülyeség volt az egész kérdés dolog, mindenki azt mondd magáról, amit akar, nem is tudom mi értelme volt ennek az egésznek. Képet természetesen nem kap senki, nekem sincs, nem találkoztam még vele, de a jelleme nagyon megfogott, csak hát kinézetre vagy bejön vagy nem, ha nem az se feltétlen az ő hibája, nekem volt már olyan, h mások szerint bombanő nem tetszett, ez van. Egy kis apró dolog el tudja venni a kedvem a csajtól sajna.
De a személyisége erősen el tudná nyomni azt, ha esetleg nem is jönne be.
Szóval vegyétek úgy, h nincs is ilyen csaj, az a baj, h még élőben sem bíznék meg senkiben sajna, h nem csak átveri szegény csajt, bár ő biztos ki tudná szűrni, nagyon okos.
+ én max. segítenék neki, tényleg nem akarok kerítő lenni, nagyobb úgy a felelősség rajtam.
16 és 18 válasza vhogy szimpibb, mint a többi, talán őket merném ajánlani, de az is lehet, h így akarták elérni a céljukat.
Okt. 15-öt viszont az életben nem engedném szűz csaj közelébe se, sőt még csaj közelébe sem, vhogy nem úgy tűnik, mint aki tudna szeretni egy kiscsajt normálisan, inkább durvábban tolná az ipart, nem igaz?
Ahhoz meg inkább menjen az ember diszkóba, s ott k**ja szét a r**ancokat sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!