Lányok, most őszintén mondjátok már meg, hogy mi a baj velem kinézetre?
Nem ismerkedni szeretnék meg itt csajozni (mielőtt jönnének a provokatív kommentek), csak ebbe a kategóriába találtam helyesnek kiírni a kérdést! Úgy érzem, hogy baj van a kinézetemmel. Nem volt még soha barátnőm lassan 20 éves létemre. És biztos vagyok benne, hogy nem a személyiségemmel van a gond... Nem haragszom meg, csak mondjátok meg, hogy nektek mennyire szimpatizálok kinézetre mondjuk egy 10-es skálán. Köszönöm!
Unalmas, humortalan, savanyú, jellemtelen, és ijesztő
Vannak ismerőseim akik nem néznek ki jól,de legalább viccesek, és van egyéniségük, és foglalkoznak önmagukkal!
Bocsi...
az egyetlen baj veled szerintem a hajad :)
mondjuk az eléggé sok negatívum is szerintem, ezért 10/7
Van egy srác az évfolyamban, aki külsőre egyáltalán nem fogott meg, de a személyisége (egy idő után!!!) teljesen le tudott venni a lábamról! Valahogyan tudja, hogyan kell szeretni! Tudja, mit kell mondani, hogyan kell felkelteni egy lány érdeklődését, volt kisugárzása!
Nálad is megoldható lenne...először is lehelj már magadba egy kis életet és energiát! Utána fejleszd a személyiséged...
fiú vagyok.
Egy kis haj, meg egy kis stílus váltás. Mindenkinek az életében eljön az a pillanat amikor meg kell változnia...hát a te életedben most jött el ez az idő!!!!
Ne félj, nyugiba 4-5 hónap és már lesz 1 kis hajad, aztán pár gönc is kell és fel fog kelleni telepíteni egy eredeti "önbizalom 100"-os programot is.
Úgy nézel most ki mint egy begyöpösödött, az életbe belefáradt, nem érdekel, hogy mi lesz holnap, megsavanyodott öregember.
tiszta én!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!